MJESEC ROĐENJA otkriva koja ste KRALJICA – Saznajte kolika je vaša moć i sa čim OSVAJATE…

Svako od nas poseduje neku dominantnu vrlinu koja ga čini posebnim, ona koju ženu čini kraljicom jednog segmenta života.

Mnogi numerolozi i astrolozi smatraju da datum rođenja, mesec i godina mogu uticati na karakter osobe, njene poziivne osobine i mane – kao i sudbinu.

Mesec rođenja vam sada otkriva koja ste kraljica na osnovu vaše duše – pogledajte u svoju dušu kao u ogledalo i neka bal počne!

Januar – kraljica strpljenja i izdržljivosti: Takve kraljice su navikle da se sa uzdignutom glavom susreću sa preprekama sudbine, obično ne samo da se nikome ne žale – već i često slušaju pritužbe drugih ljudi i daju drugima dobre savete.

Takva kraljica može da izdrži veoma dugo, ali kada njeno strpljenje popusti, može vas iznenaditi.

Februar – kraljica koja uvek dobije svoj put: Takve kraljice su tvrdoglave, samouverene i ponosne. Međutim, to ih ne kvari. Nikada se ne plaše poteškoća, brzo donose odluke, rođeni su lideri. Imaju dobro razvijenu intuiciju, koja im pomaže da dobro razumeju ljude. Vole decu, porodične su.

Mart – kraljica koja je zaista prava dama: Takve kraljice su osetljive, nežne, ranjive i skromne. Može biti tvrdoglava, ali je i izuzetno smirena. Ima urođen osećaj za estetiku. Ove kraljice uvek privlače pravi kraljevi, koji su spremni da im pruže podršku i pokažu pravu ljubav.

April – kraljica pobune: I nije da takve kraljice vole da krše pravila. Stvar je u tome što one imaju svoje principe. Smele, iskrene i odlučne, posedujući neverovatnu ženstvenu privlačnost, lako postavljaju svoja pravila u svakom polju života. Rođeni su lideri.

Maj – kraljica ratnica: Ona je u duši pravi ratnik – hrabar i pravičan. Ove kraljice kombinuju nespojivo – s jedne strane, one imaju nežno srce, a sa druge strane na njihovoj odlučnosti, hrabrosti i snazi volje može se samo pozavideti. Uglavnom se veoma dobro snalaze u životu.

Jun – Kraljica intuicije: Ove kraljice su dobro upućene u ljude, ne vole sukobe, veoma su ljubazne. Ipak, imaju jednu tajnu – svojim šestim čulom znaju kako da pročitaju ljudsku dušu. Povezane su sa prirodom i imaju moćnu intuiciju.

Jul – kraljica osvajač srca: Domainantna žena koja zrači lepotom, intelektom i posebnom energijom. Ona cveta i njeno prisustvo prija baš svima. Ne stavlja izgled na prvo mesto, prvenstveno se bavi dušom. U mladosti mogu imati pogrešne ljubavne izbore, ali ih susret sa srodnom dušom očekuje u pravo vreme.

Avgust – kraljica vođa: Ove kraljice su rođene vođe, znaju kako da vode ljude. Uvek se ističu u timu, kako u poslu, tako i u porodici. Znaju kako da donose dobre odluke, posvećene su uvek svom razvoju.

Septembar – kraljica čarobnica: Ove kraljice mogu imati različite karaktere, ali ih ujedinjuje jedna stvar – sa spoljašnjom preciznošću, čak i pedantnošću, ponekad su u stanju da stvore čudo ni iz čega. Izuzetno su kreativne i znaju kako da iskoriste svoje talente.

Oktobar – kraljica senzualnosti: Ove kraljice žive sa osećanjima, iako spolja mogu čak izgledati hladno.. Ali unutra su se led i vatra spojili. Fatalne žene su u stanju da očaraju samo jednim pogledom. Streastvene su, energične i lako sklapaju poznanstva.

Novembar – kraljica harizme: Ove kraljice zaista znaju da vole. Strastvene, veoma harizmatične žene. Odlični psiholozi, lako pogađaju namere ljudi. Ove kraljice zaista znaju da dočaraju, mogu da od svog života naprave bajku kad god požele. Znaju da uživaju u trenutku.

Decembar – lutajuća kraljica: Čak i ako ove kraljice žive na jednom mestu ceo život, one i dalje lutaju. Mogu da žive u svojim snovima, hrane se vlastitom maštom. I najčešće im se snovi ostvaruju. Imaju svetlu dušu – uvek gledaju na sve pozitivno.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!