MJESEC ROĐENJA JE BITAN: “Martovske žene imaju muškarce ZAŠTITNIKE; a rođene u maju bolje da su SAME”…

Mesec rođenja određuje karakter i sudbinu žene, kažu astrolozi.

JANUAR: U ovom mesecu dolaze na svet najstrpljivije i najizdržljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog, muškog karaktera. One se, sigurno, neće žaliti i deliti otkrovenja.

Radije će same, ponosno i samostalno, rešavati sve svoje probleme. Januarske žene ne vole sve što se tiče čišćenja i sređivanja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela – imaju talenta.

FEBRUAR: Februarske žene su uporne, tvrdoglave, osetljive i mogu biti osvetoljubive. Imaju poprilično složen karakter. Kod njih se dešavaju nervni slomovi, ali u isto vreme, prisutan je poprilično visok nivo samokontrole.

One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući dugo. Odlično manipulišu ljudima, i zato često imaju dobru karijeru. Veoma vole decu.

MART: Martovske žene – najosetljivije žene. Veoma su osećajne i ranjive. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju, ide na njihovu štetu. Umeju da budu nesigurne i često se smatraju nesrećnima.

Ovim ženama je, zbog njihove stidljivosti, zaista teško da dođu do uspeha. Priroda im je podarila krhkost i šarm, zato one, tako često, privlače muškarce-zaštitnike.

APRIL: April je mesec hrabrih, upornih i motivisanih žena. Savršenim dodatkom smatra se racionalnost i praktičnost. One uvek znaju šta žele, zato polako, ali sigurno postižu željeno. Ove žene nikako ne podnose nestabilnost. Emocije i osećanja su im uvek na prvom mestu.

MAJ: U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.

JUN: Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže u izbegavanju konflikata. Postupaju prema raspoloženju.

JUL: U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

AVGUST: Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći. Vole biti u centru pažnje, veoma cene nezavisnost.

Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

SEPTEMBAR: Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću.

Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole da budu u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

OKTOBAR: U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno.

Imaju dobru memoriju. Veoma su principijalne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju da sačuvaju porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.

NOVEMBAR: Proračunljive i sebične žene. Veoma su jake ličnosti sa visokim nivoom intuicije. Njihovi supružnici će morati da prihvate činjenicu da se njihovo mišljenje neće često uzimati u obzir. Čuvarne su i ekonomične. Veoma su strasne u ljubavi, seksualne i temperamentne. One znaju voleti duboko i jako.

DECEMBAR: Decembarske žene su emotivne žene sa eksplozivnim karakterom. Uporne i neustrašive, nezavisne i direktne, one će postizati uspeh prevazilazeći sve prepreke.

Veoma su komunikativne, romantične, idealistične, dobre su prijateljice. Ne odlikuju se štedljivošću i veoma su temperamentne, tako da u porodičnom životu često imaju poteškoće.

error: Sadržaj je zaštićen !!