MJESEC I PO DANA velikog uspjeha i novca za ova 3 ZNAKA – Mars u Biku ih raduje; ali Škorpije čeka težak PERIOD…

Tranzit Marsa u znaku Bika počeo je 5. jula i ostaće u ovom znaku sve do 20. avgusta 2022. godine.

Pred nama je mesec ipo dana kada se mnogi planovi mogu ispuniti, ali se možemo suočiti i sa teškim odlukama i izazovima. Kada boravi u Biku, Mars je povezan sa Venerom i trudi se da ispuni sve njene želje. To se odnosi na ljubav, novac, zadovoljstvo i odnose.

To ne znači da treba očekivati previše, jer Mars je spor, a Venera je akcija. Venera će postaviti aktivnost, a Mars će u svom ritmu – polako, ali sigurno i konstruktivno.

Možete delovati i ostvariti velike stvari tek kada pronađete zajednički jezik sa drugima – kako u ličnim, tako i u poslovnim odnosima. U narednim periodima možemo da razradimo energiju marsa i dovedemo je na viši nivo.

Zadatak Marsa je da vodi računa o interesima drugih, inspiriše, podstiče ostale da deluju, stvara snagu – čini da uradimo ono na šta se dugo čeka.

Tranzit Marsa kroz Bika je najpovoljniji za predstavnike znakova elemenata Zemlje: Bik, Devica, Jarac. Oni su aktivni, dinamični, inspirisani – spremni da naprave velika dostignuća.

Prepreke koje im se nađu na putu mogu da budu male i beznačajne, a oni će se sa njima olako izboriti. Zemljani znakovi u narednih mesec dana zaista nižu uspehe!

Takođe, ovo je produktivno vreme za Rakove i Ribe. Njima će timski rad biti presudan za postizanju ciljeva. Možda ćete konačno pronaći dobar posao koji će doneti, možda ne visok – ali stabilan i predvidiv prihod.

Škorpijama je situacija pomalo otežana, jer će tokom ovog perioda morati stalno da se bavi ljudima čiji se postupci i ciljevi apsolutno ne poklapaju sa njenim – mogući su konflikti, nezadovoljstvo, razmirice.

Lavovi i Vodolije su primorani da naporno rade dok se drugi odmaraju. Sada je veoma važno zadržati autentičnost i ne ulaziti u sukob – čak i ako postoji provokacija.

Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac – ovi znakovi prave dobre izbore dok je Mars u znaku Bika. Odlučuju pažljivo životnim planovima i osećaju se kao gospodari svog života.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!