“MERKUR je prešao u Vodoliju, šta vas “očekuje” do 01. MARTA” – Aspekt koji poboljšava posao i finansije, ali donosi i ljubav…

Merkur je 11. februara 2023. godine prešao u znak Vodolije i boraviće u ovom znaku sve do 1. marta.

Ovo će značajno povećati snagu ove planete, a prema astrolozima, imaće povoljna uticaj na posao, finansije, pronalaženje ljubavi. Ovaj aspekt se smatra uspešnim i blagotvornim.

Ovo bi trebalo da bude savršeno vreme za sticanje novih znanja. Povoljan je period za obuke, da naučite nešto novo, da se razvijate, napredujete.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Astrolozi savetuju traženje novih hobija, čitanje knjiga, gledanje obrazovnih videa na internetu i učenje od iskusnijih ljudi. Merkur će uveliko ojačati koncentraciju i pamćenje, a dobar dan je i za rad sa papirima.

I na polju romantike, i u poslu možete da se razvijate. Merkur ne pravi razliku između ljubavnih i poslovnih “poriva”,pa je moguće da će ove dve sfere biti isprepletene. Ako želite da upoznate osobu, ova planeta će tome doprineti.

Budući da se nalazi u 11. polju, Merkur će nam pomoći da shvatimo kako da ostavimo najbolji utisak. Većina nas će postati društvenija, pravednija i otvorenija. Krajem zime možete da promenite stan ili situaciju u kući.

Ako ste dugo želeli da ažurirate enterijer kupovinom novog nameštaja, sada je dobar trenutak za preuređenje. Merkur je odličan asistent u kupovini, pa će kupovina biti izuzetno prijatna, posebno ako vam nešto zaista treba.

Možete napraviti potez. Ako već dugo želite da se uselite u novi stan, onda jednostavno ne možete smisliti bolji trenutak. Takođe možete pokušati da preuredite nameštaj, uradite generalno čišćenje. Sve ovo će svakako koristiti vama i vašem domaćinstvu.

Lakše ćete se suočavati sa dilemama i životnim izazovima. Ovde je glavna stvar ne zaboraviti da je kombinacija logike, iskustva i šintuicije važna. Kada se ljudi oslanjaju na jednu stvar tokom jakog Merkurovog perioda – njihova produktivnost i efikasnost su značajno smanjeni.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!