MEGAN MARKL I PRINC HARI napokon objavili sliku svoje MEZIMICE: Da li je moguće da toliko liči na NJEGA…

Vojvoda i vojvotkinja od “Saseksa” objavili su novu fotografiju Lilibet povodom njenog prvog rođendana – fotografiju je prema pisanju stranih medija snimio porodični prijatelj Misan Hariman.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su fotografiju svoje ćerke Lilibet nakon što su proslavili njen prvi rođendan. Ovo je druga fotografija malene Lilibet koja je izašla u javnost.

Prvi rođendan malene proslavljen je s članovima porodice i bliskim prijateljima u “Frogmore Cottageu”. Na fotografiji Lilibet je odevena u svetloplavu haljinicu, sedi na travi, a njena crvena kosa odmah je sve podsetila na njenog oca – princa Harija.

PR “Saseksa” rekao je da je zabava bila “ležerni, intimni piknik u dvorištu” za “bliske prijatelje i porodicu”. Klar Ptak, koja je kreirala tortu za venčanje Harija Megan 2018. godine – napravila je posebnu tortu za Lilibetin prvi rođendan.

“Page Six” piše da su princ Vilijam, Kejt Midltob i njihovo troje dece bili pozvani na zabavu, ali da nisu mogli da dođu zbog obveza vezanih uz kraljičin jubilej. Lilibet je prošle sedmice prvi put uživo videla prabaku, kraljicu Elizabetu II – po kojoj je dobila ime.

Izvor: Stil

error: Sadržaj je zaštićen !!