Međunarodne stipendije Nacionalnog koledža Irske 2023. godine…

Nacionalni koledž Irske (NCI) trenutačno dodjeljuje stipendije međunarodnim studentima koji su zainteresirani i ispunjavaju kriterije prihvatljivosti. Ako želite studirati u Irskoj, imate priliku prijaviti se za međunarodne stipendije Nacionalnog koledža Irske 2023.

NCI nudi širok raspon stipendija i stipendija posebno za međunarodne studente. Ove ponude osmišljene su kako bi se prepoznale izvanredna postignuća i potaknula raznolikost unutar studentske zajednice. Važno je pažljivo pregledati specifične preduvjete za svaku stipendiju, kao i opsežne Uvjete i odredbe koji se primjenjuju na NCI stipendije.

Sažetak stipendije:

-Sponzor: National College of Ireland (NCI), Irska

-Vrsta stipendije: Stipendija uz plaćanje školarine

-Institucija domaćin: Sveučilište Alabama u Huntsvilleu, SAD

-Vrijednost stipendije: 50% školarine

-Broj nagrada: Više

-Razina studija: magisterij

-Nacionalnost: međunarodni studenti

Detalji o stipendiji:

Stipendija Žene u poslovanju

-Opis stipendije: Stipendija Žene u poslovanju osmišljena je za ambiciozne poslovne voditeljice koje su zainteresirane za pohađanje magisterija na NCI School of Business. Ova mogućnost stipendiranja dostupna je studentima koji započinju studij u rujnu 2023.

-Ispunjavanje uvjeta: Da biste ispunili uvjete za ovu stipendiju, morate imati ponudu za magistarski studij na NCI School of Business.

-Postupak prijave: Da biste se prijavili za stipendiju Žene u poslovanju, trebate preuzeti obrazac za prijavu i ispuniti ga. Ispunjeni obrazac potrebno je poslati e-poštom na international@ncirl.ie prije navedenog roka.

-Prednosti stipendije: Uspješne kandidatkinje dobit će stipendiju Žene u poslovanju, koja pruža financijsku potporu za školarinu.

-Rok: Svakako pošaljite popunjenu prijavnicu prije navedenog roka.

-Napomena: Za ovu se stipendiju možete prijaviti tek nakon što dobijete ponudu za magistarski studij na NCI School of Business.

Master’s Edge stipendija

-Opis stipendije: Master’s Edge stipendija je stipendija od 50% školarine koju nudi NCI za podršku kvalificiranim studentima dodiplomskog studija ili bivšim studentima koji žele pohađati redovni, dnevni magistarski program na NCI-u. Ova mogućnost stipendiranja dostupna je studentima koji započinju studij u rujnu 2023.

-Podobnost: Da bi ispunili uvjete za Master’s Edge stipendiju, kandidati moraju biti studenti dodiplomskog studija NCI-ja ili bivši studenti koji žele napredovati na redovni magistarski program na NCI-u.

-Postupak prijave: Zainteresirani pojedinci mogu se prijaviti za Master’s Edge stipendiju ispunjavanjem priloženog obrasca za prijavu.

-Pogodnosti stipendije: Uspješni kandidati će dobiti 50% stipendije prema školarini.

-Rok: Naveden je rok za podnošenje prijavnice.

-Napomena: Master’s Edge stipendija uvedena je kao odgovor na izazovne uvjete na tržištu rada uzrokovane ekonomskim učinkom ograničenja vezanih uz COVID-19. Cilj mu je podržati NCI dodiplomske studente i alumnije u njihovoj potrazi za daljnjim obrazovanjem i napredovanjem u karijeri.

Stipendija budućih lidera

-Opis stipendije: Stipendija Future Leaders je prestižna prilika koja se nudi studentima zainteresiranim za nastavak magistarskog programa na NCI-u.

-Ova stipendija dostupna je za magistarske tečajeve koji počinju u rujnu.

-Podobnost: Da bi ispunili uvjete za stipendiju Future Leaders Scholarship, kandidati moraju imati potpunu ponudu za studij magistarskog programa na NCI-u.

-Proces prijave: Kako bi se prijavili za Future Leaders Scholarship, zainteresirani kandidati trebaju preuzeti priloženi obrazac za prijavu i ispuniti ga.

-Prednosti stipendije: Uspješni kandidati dobit će stipendiju Future Leaders, koja pruža financijsku potporu za njihov magistarski program.

-Rok: Prijavnicu je potrebno dostaviti prema navedenom roku.

-Napomena: Za stipendiju Future Leaders Scholarship moguće je podnijeti zahtjev tek nakon što dobijete potpunu ponudu za studij magistarskog programa na NCI-u. To je izvrsna prilika za ambiciozne studente koji žele postati budući lideri u svojim područjima.

Stipendija za poduzetništvo

-Opis stipendije: Stipendija za poduzetništvo posebno je osmišljena za pojedince zainteresirane za stjecanje magisterija poduzetništva na NCI-u. Ova mogućnost stipendiranja dostupna je za tečajeve magisterija poduzetništva koji počinju u rujnu.

-Ispunjavanje uvjeta: Da bi ispunili uvjete za stipendiju za poduzetništvo, kandidati moraju imati potpunu ponudu za studij magisterija poduzetništva na NCI-u.

-Postupak prijave: Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti za Poduzetničku stipendiju preuzimanjem priloženog obrasca za prijavu i ispunjavanjem istog.

-Prednosti stipendije: Uspješni kandidati će dobiti stipendiju za poduzetništvo, koja pruža financijsku potporu za njihov magistarski program poduzetništva.

-Rok: Popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti do navedenog roka.

-Napomena: Za stipendiju za poduzetništvo moguće je prijaviti se samo nakon što kandidati dobiju punu ponudu za studij magisterija poduzetništva na NCI-u. To je izvrsna prilika za pojedince s poduzetničkim aspiracijama da nastave svoje studije i dobiju financijsku pomoć.

Kako se prijaviti:

Svi studenti kojima se ponudi upis na magistarski studij na NCI-u proći će automatsku procjenu za ove stipendije, koja se temelji na njihovom prethodnom akademskom uspjehu. Nema potrebe da podnosite poseban obrazac za prijavu za stipendiju kako biste bili uzeti u obzir za ove stipendije.

Rok za prijavu:

Zadnja prijava je 1. lipnja 2023.

Primijeni sada

error: Sadržaj je zaštićen !!