“LOVA DO KROVA” – 4 horoskopska znaka obradovaće se do 10. jula…

Ulazak Marsa u Bika 06. jula doneće stabilnija ulaganja i veću potrebu materijalno da se obezbedimo – ali i tražimo garancije u svakodnevnim odnosima. Na finansijskom planu sreću će imati Blizanci, Bikovi, Rakovi i Ovnovi.

BLIZANCI: Kako ste vi znak koji je najviše propatio tokom prethodnog meseca i to zbog retrogradnog Merkura, situacija će konačno menja u vašu korist.

Venera u vašem znaku donosi vam lepe poklone, a ulazak Merkura u Raka promeniće vašu finansijsku situaciju na bolje. Od osobe vodenog znaka čućete za mogućnost koja može da vam donese odličnu zaradu.

BIK: Venera u Blizancima u vašem drugom polju donosi vam bolju zaradu nego u julu. To znači da ćete biti finansijski stabilniji, a kako je u drugom polju Venera, podrazumeva se da ćete najviše novca trošiti na kupovinu lepih stvari.

Dame Bikovi će kupovati garderobu, dok će muškarci praviti ulaganja u detalje za kuću. Idealan je mesec da zahtevate povišicu ili dobijete bolju poslovnu ponudu.

RAK: Sunce i Merkur u vašem znaku od sledeće sedmice donose vam pozitivan planetarni uticaj koji će se osetiti i na finansijskom planu. Novac će se lepiti za vas, pa će svi imati potrebu u najmanju ruku nešto da vam poklone.

Ipak, budite mudri sa ulaganjima. Sada je idealan trenutak da zahtevate novac za nešto što vam je važno jer planete rade za vas.

OVAN: Mars 6. jula ulazi u Bika, što je vaše drugo polje novca, pa ćete se svakako finansijski oporaviti. Zapravo, kako je Mars vaša vladajuća planeta, jasno je da će vam novac biti prioritet u mesecu koji je pred nama. Bikovi će vam biti dobri partneri za novac.

Prenosi: Espreso/Krstarica

error: Sadržaj je zaštićen !!