LJUBAVNI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MJESECI: Lavove čeka harmonična ROMANSA; Vodolije neće ostati SAME…

Ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine – saznajte šta vas očekuje na romantičnom planu od juna do decembra!

OVAN: U junu se očekuje period ljubavi i romantike, kada će se Ovan osećati srećno. Jul je takođe dobar za zabavljanje, ali treba da budete spremni na činjenicu da veze koje su nastale možda neće biti dugoročne.

U septembru, novembru i decembru očekuje se period stabilnosti. Oktobar ponovo može da stvori napetost u vezi, što može dovesti do raskida.

BIK: Leto će biti veoma uspešan period za ljubav. Odnosi će se razvijati skladno, a nesporazumi koji se pojave mogu se ispraviti razgovorom o problemima sa partnerom.

Kraj avgusta – početak septembra može biti teško vreme postoji mogućnost sukoba i rastanaka. Druga polovina septembra biće lagana i skladna. Novembar i početak decembra su još jedan težak period, sukobe treba izbegavati.

BLIZANCI: Najpovoljniji period u godini je kraj juna – početak jula. Tokom ovog perioda Venera prolazi kroz Blizance, što povećava verovatnoću zabavljanja, kao i novi romantični period u već uspostavljenoj vezi.

S druge strane, prva polovina jula može postati period nestabilnosti, Blizanci će možda želeti slobodu. Od kraja avgusta i celog septembra nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa.

Slični problemi se mogu ponoviti u novembru i početkom zime. Važno je posebno voditi računa o partnerstvu u ovim periodima.

RAK: Leto, kao i septembar, biće period romantike za Rakove. U julu i početkom avgusta Venera će proći kroz znak Raka i povezati se sa Lilit. Jaka ljubav je moguća – intezivne emocije i osećanja mogu dovesti do početka živopisne romanse.

U oktobru se očekuje težak period u ličnom životu – verovatne su svađe i obračun za Rakove koji su u vezi.

LAV: Dobro vreme za nova poznanstva je kraj juna i početak jula. Međutim, Lavovi treba da uzmu u obzir da veza koja je počela krajem juna – početkom jula, verovatno neće biti dugoročna i ozbiljna.

Avgust i septembar su povoljni za brak. Od oktobra do decembra, predstavnici vatrenog elementa imaju harmonično vreme za ljubavni život.

DJEVICA: Letnji meseci i početak jeseni pružiće puno romantičnih trenutaka i novih poznanstava. Kraj jula-početak avgusta je najsjajniji i najupečatljiviji period kada će predstavnici znaka biti u stanju ljubavi.

Krajem novembra ili početkom decembra mogu nastati mali sukobi u odnosima. Međutim, svi ovi problemi će prestati da budu aktuelni do nove godine.

VAGA: Nova poznanstva su moguća u julu, ali je malo verovatno da će dovesti do ozbiljne veze, rastanak je moguć već sredinom meseca. Krajem avgusta – početkom septembra, mnogi predstavnici znaka će odnose prebaciti na ozbiljniji nivo razvoja.

U oktobru su mogući nove romanse, Vage će biti popularne kod suprotnog pola. U preostalim mesecima predstavnike znaka očekuje harmoničan i nekonfliktan period.

ŠKORPIJA: U julu i avgustu očekuju vas nova poznanstva – kada će emocije i osećanja preplaviti Škorpije.

Male poteškoće u partnerstvu, kao i rastanak mogući su u junu i septembru. Međutim, od sredine prvog meseca jeseni odnosi će postati harmoničniji i stabilniji, imaćete mnogo nežnih osećanja i međusobnog razumevanja. Novembar takođe biti težak mesec: mogući su sukobi na osnovu želje da se oslobodite ograničenja voljene osobe.

STRIJELAC: U julu preti rizik od rastanka. Još jedan mesec kada Strelac može da oseti napetost u ljubavnoj sferi je septembar. U ovom periodu moguće su nesuglasice među partnerima. U novembru-decembru, predstavnici znaka će biti okruženi pažnjom, ljubavlju i komplimentima. Očekuje ih svetao period, povoljan za veze i romansu.

JARAC: Jun, sredina septembra i novembar – period harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula – početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i da postanu iskreniji i brižniji prema partneru kako bi održali vezu.

Tokom ovog perioda postoji rizik od konflikta, ili će sami Jarčevi želeti slobodu. U ovom trenutku, predstavnici znaka mogu započeti burnu rompokušajte da ostanete smireni i taktični.

VODOLIJA: U drugoj polovini jula verovatno su poteškoće u odnosima zbog ograničenja od strane partnera. Najprometniji period je jun i septembar. Mogući su sukobi, snažno odstupanje u mišljenju sa partnerom.

Kraj godine će zadovoljiti smirenost, harmoniju i stabilnost u sferi odnosa. Ljubavni horoskop ističe da Vodolije neće ostati same za novogodišnje praznike.

RIBE: U leto Riba čeka period harmonije i novih romantičnih poznanstava.Najupečatljivije vreme za ljubav biće od kraja jula do početka avgusta. Nesporazumi u odnosima mogući su u septembru – kao i krajem novembra i početkom decembra.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!