LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ: “Blizanci se susreću s važnim lekcijama; Ribe pronalaze sreću”…

Rakovi, mjesec maj donijet će vam mnogo lijepih iznenađenja na ljubavnom planu. Morat ćete se suočiti sa zanimljivim izazovima kako biste uživali u radosti novih početaka i kako biste tijekom ovog perioda dobili ono što želite od svog ljubavnog života.

Vodolije, vaš odnos s partnerom može se pretvoriti u nešto zaista posebno ako ste se oboje spremni otvoriti i biti iskreni jedno prema drugom.

Ovan: Vrijeme je da se pripremite za neka zaista zanimljiva iznenađenja. Imat ćete mnogo koristi od pozitivne energije zvijezda i bit će još ljepših prilika da svoj ljubavni život dovedete u red.

Ako ste već u vezi, sada je vaša šansa da je podignete na višu razinu. Ako ste slobodni, možete upoznati osobu koja će vas naučiti što znači istinski voljeti.

Bik: Jeste li spremni za poseban mjesec? Evo još nekoliko magičnih tjedana za vas. Otvorite svoje srce i dozvolite pravoj ljubavi da vam pokaže koliko je vaš život lijep.

Izađite iz svoje zone komfora i uživajte u prilikama koje vam se pružaju. Imate priliku da stvorite uspomene koje će vam zauvijek ostati u duši… i to nećete raditi sami, već sa životnim partnerom.

Blizanci: U svibnju/maju želite naučiti neke važne lekcije o ljudskim odnosima, a ovdje ne mislimo samo na romantične veze, već na sve odnose koje imate s onima do kojih vam je stalo.

Možda ćete doživjeti uspone i padove koji će vam pomoći da rastete i više cijenite duše koje su bezuvjetno pored vas. Ako ste slobodni, budite strpljivi. Uskoro možete upoznati nekoga zaista posebnog.

Rak: Mjesec maj donijet će vam mnogo lijepih iznenađenja na ljubavnom planu, Rakovi. Morat ćete se suočiti sa zanimljivim izazovima kako biste uživali u radosti novih početaka i kako biste tijekom ovog perioda dobili ono što želite od svog ljubavnog života.

U svakom poglavlju morate imati pozitivan stav za svoje dobro. Izađite iz svoje zone udobnosti i oslobodite se negativnih misli. Vrijeme je da se zaista živi u punom zamahu ljubavi.

Lav: Vrijeme je da izliječite sve rane koje su ostale iz prošlosti. Zvijezde vam nude mogućnost novog početka, morate se odvojiti od svega što je bilo, prihvatiti svoju sudbinu i početi ispočetka. Ne ostajte tamo gdje nema ničega osim bola i tuge.

Vodite računa o sebi i volite se bezuvjetno i vidjet ćete kako će sve imati smisla. A kada budete spremni, volite ponovo bez straha.

Djevica: U svibnju/maju ćete morati uložiti više truda u svom životu, posebno na sentimentalnoj razini. Moguće je da ste u rutini koju možda trebate malo razbiti.

Zato je važno da počnete da budete prisutni u sadašnjem trenutku, radite na odnosu koji imate, radite više stvari zajedno i oslobodite se ovog poglavlja koje vas razdvaja.

Vaga: Mjesec maj je povoljan za vas, drage Vage. Imat ćete dosta zanimljivih prilika na ljubavnom planu. Prema zvijezdama, izgleda da se stvari smiruju u partnerskim odnosima – imate priliku da napravite veliki korak ako osjećate da ste zaista spremni. Ako ste slobodni, može se pojaviti zaista posebna osoba. Pokažite da ste spremni voljeti.

Škorpija: U svibnju/maju morate se više posvetiti ako želite da veza s partnerom bude ozbiljna i dugotrajna. Oslobodite se straha da budete s nekim, odbacite maske i uživajte u onome što živite, ne uspoređujući ono što imate s onim što ste imali u prošlosti. Sada je sve drugačije. Otvorite svoje srce i idite u nepoznato, uživajući u ljubavnom putovanju na koje idete sa zaista posebnom osobom.

Strijelac: Maj će biti sjajan mjesec s obiljem, blagostanjem i napretkom u vašem životu. Imat ćete niz trenutaka kada ćete osjetiti i osvijestiti koliko ste zapravo sretna osoba.

Vaš ljubavni život će se tijekom ovog perioda mnogo promijeniti, a vi ćete u potpunosti uživati u svemu što doživite. Zvijezde su s vama i pokazuju vam svoje planove.

Jarac: Posljednji mjesec proljeća ima mnogo toga za ponuditi, zato otvorite svoju dušu i uživajte u ovom uzbudljivom putovanju. Na ljubavnom planu, očekuju vas neočekivane promjene koje mogu preokrenuti vaše planove naglavačke.

Nemojte paničariti, sve je neophodno da biste bili tamo gdje vam je suđeno. Pratite put kojim vas život vodi i vjerujte u ljubav.

Vodolija: Mjesec maj donijet će niz lijepih i važnih promjena u vašem ljubavnom životu. Vaš odnos s partnerom može se pretvoriti u nešto zaista posebno ako ste se oboje spremni otvoriti i budete iskreni jedno prema drugom. Ako ste slobodni, uskoro će se stvari promijeniti. Mogući su zanimljivi planovi do kraja mjeseca.

Ribe: Jeste li spremni za novi početak? Vrijeme je da prošlost ostavite iza sebe i počnete ispočetka. Ovo je vaša šansa za prelijepo, posebno novo poglavlje, puno emocija i lijepih osjećaja.

Prelazak iz travnja/aprila u maj donijet će sreću i prosperitet na ljubavnom planu. Otvorite svoju dušu i dozvolite pravoj ljubavi da preplavi vaše srce i pokaže vam koliko je lijepo voljeti.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!