LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: “Bik upoznaje partnera IZ SNOVA; Lav se igra s vatrom; a njih čeka ‘bolan’ RASKID VEZE”…

“Astrolozi” otkrivaju da nas očekuje vrlo važan tranzit Venere u znak Raka 31. maja, koji nam donosi nežnost.

Posebno će pojedini pripadnici horoskopa biti emotivni i to mnogo više nego inače, zato bi trebalo da povedu računa o svojim postupcima na dan punog Meseca 4. 6. i mladog Meseca 18. 6. Jun će biti posebno težak za jedan znak, dok će Bikovima kucaju svadbena zvona na vrata.

OVAN: Predviđena vam je dobra harmonija i povezanost sa partnerom. Provodite vreme zajedno da biste ojačali vezu. U drugoj polovini meseca, posao i neke druge obaveze mogu da vas udalje i odnosi postanu nemirni. Za one koji nisu u vezi, ovo je dobar mesec – radite zabavne stvari, izlazite, ali ne žurite da uđete u vezu.

BIK: Prva polovina meseca možda neće biti emocionalno zadovoljavajuća. Morate se potruditi da kontrolišete svoj rečnik i temperament. Ne dozvolite da vaš ego pokvari stvari između vas i vašeg partnera.

Oni koji su slobodni bi mogli da upoznaju nekoga fantastičnog, možda i partnera iz snova. Budite svoji, ponašajte se u skladu sa svojim karakterom i instinktom, i ne oblačite se, niti pokušavajte da budete ono što niste. Čini se da je druga polovina meseca dobro vreme za prosidbu za sve one koji žele da se venčaju.

BLIZANCI: U prvoj polovini meseca nedostajaće harmonija i strpljenje. Komunikacija je ključ, zato razgovarajte sa partnerom iskreno i otvoreno. Razumevanje i poštovanje želja je ključ čvrstog odnosa.

Druga polovina meseca će vam doneti zadovoljstvo i sreću. S druge strane, oni koji su sami mogli bi da se osećaju usamljeno i razočarano u prvoj polovini meseca. Zvezde proriču dobar i romantičan provod nakon toga. Iskoristite svoje vreme za brigu o sebi i negu.

RAK: Prva polovina meseca biće usmerena na prijateljske odnose. Možda neće biti baš uzbudljiva za parove, naročito u drugoj polovini kada mogu da se jave nesporazumi i rasprave. Ipak, nemojte se udaljavati od partnera.

Savet je da rešavate probleme, a ne da ih gurate pod tepih. Biće vam potrebno mnogo truda da održite mir i harmoniju. Oni koji nisu u vezi mogu biti preterano emotivni i posesivni. Ovo nije najbolje vreme da učvršćujete odnose i zaklinjete se na ljubav, sačekajte da prođe neko vreme.

LAV: Prva polovina meseca biće uzbudljiva za parove – i u seksualnom, i u prijateljskom smislu. Zajednički odmor biće dobra ideja. Pred kraj meseca bićete pod pritiskom zbog svakodnevnih poslova i obaveza.

Savetuje se da ostanete smireni i strpljivi. Za one koji su slobodni, ovo je dobar trenutak za zabavu, ali ne igrajte se s vatrom ako gradite s nekim odnos, pokažite svoju lojalnost.

DEVICA: Device treba da budu oprezne sa svojim odnosima u junu 2023. Pokušajte da se ne mešate i savetujete partnera o svemu. Lični prostor je neophodan za harmoniju, a vaša veza prolazi kroz monotonu vazu, i treba da smislite kako ćete je začiniti.

Pokušajte da radite različite stvari zajedno. Oni koji su sami, upoznavaće neke zanimljive ljude i uživati u međusobnom društvu. Nemojte žuriti sa vezivanjem, iskoristite vreme da vidite kuda sve to vodi.

VAGA: Početak meseca biće dobar za parove, posebno ako planirate porodicu. Poštujte međusobne želje, budite ljubazni i brižni, i pazite na svoj temperament i rečnik. Samci će se dobro zabaviti sa svojim simpatijama. Dobar je trenutak da predložite nešto ozbiljnije, ali samo ako ste spremni da se vežete, piše Elle.

ŠKORPIJA: Ovaj mesec će biti prosečan za Škorpije. Ne zaboravljajte da dodate začine i uzbuđenje vašoj vezi, a ako ste sami, doterajte se i izađite u grad.

Možda počnete da se viđate s nekim ko vam se dugo dopadao, ali se ništa nije dešavalo. Idite polako jer jun nije vreme za građenje novih dubokih veza.

STRELAC: U junu ćete imati stabilan odnos s partnerom. Moraćete da posvetite više pažnje i razumevanja jer vas krajem meseca očekuju različiti izazovi.

Oni koji su slobodni, poželeće da grade čvršće odnose s nekim koga simpatišu, pa možda čak i da ga predstave prijateljima i porodici. Ne žurite, već uživajte u životu.

JARAC: Mesec jun će biti emocionalno zadovoljavajući za vas pod uslovom da svoj posao i pritisak ne nosite kući. Nerešena pravna pitanja, ako ih ima u vezi sa bračnim pitanjima, biće u vašu korist.

Samci će verovatno sresti nekoga iz svoje prošlosti i oživeti stara osećanja. Pokušajte da učite iz prošlih grešaka i ovog puta budite otvoreniji i pozitivniji ako želite da krenete ispočetka.

VODOLIJA: Za Vodolije, jun će početi neskladom među partnerima. Poštujte svog partnera, budite pažljivi i puni ljubavi, i stvari će se poboljšati kako mesec bude odmicao.

Samci treba da se fokusiraju na građenje najbolje verzije sebe, ali ne i flertovanje. Posvetite se treningu i zabavi, i ne donosite nagle odluke zbog kojih biste mogli da zažalite.

RIBE: Morate da negujete odnose kvalitetno provedenim vremenom. Druga polovina meseca biće bolja u ljubavnom i romantičnom smislu. Ego se mora odbaciti i nastojati da se stvori prijatna atmosfera kod kuće.

Samci treba da se zabavljaju sa prijateljima, a ako imate nekog posebnog, budite ljubazni i pružajte razumevanje. Nije vreme da se nekome ozbiljno posvetite.

error: Sadržaj je zaštićen !!