LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: “Djevice imaju sumnje u VEZI; Jarca očekuje novo romantično ISKUSTVO”…

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoskop za februar 2023. godine:

OVAN: U februaru će u prvi plan izbiti tema veza. Ako ste još slobodni, vaša društvenost ovog meseca će vam pomoći da uspostavite korisne kontakte koji se mogu razviti u nešto ozbiljnije. Oni koji su u vezi treba da pronađu kompromis sa partnerom i nikako da ne ulaze u konflikte.

BIK: Poverenje će vam omogućiti da dostignete novi nivo u ljubavnimodnosima, više ćete osećati partnera, iz čega će procvetati tema veza u pravom smislu te reči. Za one koji još nisu pronašli svoju polovinu, moguć je sudbonosnisastanak.

BLIZANCI: Ovog meseca, svako malo ćete se susresti sa situacijama iz prošlosti, ljudima, okolnostima, događajima, podsetiće vas na nešto što još nije završeno, ali treba rešenje. Međutim – u ljubavnoj vezi biće mnogo romantike.

RAK: Biće mnogo novih obaveza, ali ovo vam neće smetati, do sredine meseca ćete moći da odvojite vreme za voljene osobe, a u romantičnim vezama pojaviće se i novo svetlo.

LAV: Ovog meseca možete jasno da osetite da je došlo vreme za veliku promenu u vašem životu, šta treba da napustite i od čega je vreme da se oprostite, bez obzira na sve.

DJEVICA: U ličnim odnosima moguće su sumnje koje će dovesti do hladnoće među partnerima. Ne brinite, u drugoj polovini februara ćete imati prijatne utiske, posebno Device koje su još uvek slobodne.

VAGA: Ovog meseca vam je potrebna emocionalna i duhovna podrška više nego ikada, a to će vam dati hobiji i omiljene knjige. Lični život će takođe biti u punom jeku ovog meseca.

ŠKORPIJA: Pun mesec će vam bukvalno skinuti ružičaste naočare. U ličnim odnosima moguće je da će isplivati problemi koje ste skrivali pod tepihom. Sada je trenutak da se sa njima suočite.

STRIJELAC: Sada je vreme za kreativnost i slobodu. Idite na put sa voljenom osobom, inspirišite se novim mestima i neprijatna iznenađenja vezana za posao i finansije neće vas dotaknuti.

JARAC: Vaši planovi i šanse su ogromni, ali vi se lako borite sa stresom i iz svake situacije izvlačite maksimum. Voljena osoba će vas podržati, što će vam dati snagu i samopouzdanje. Usamljeni Jarčevi mogu imati novo ljubavno iskustvo, iako su zauzeti poslom. Ova romantična avantura može vam prijati.

VODOLIJA: U ličnim odnosima potrebna vam je inicijativa. Pokušajte da preuzmete inicijativu i unapredite romantičnuvezu. Generalno, ovo je mesec vašeg ponovnog rođenja na polju ljubavi. Mnogi odnosi mogu biti unapređeni.

RIBE: Ljubomora, rivalstvo, strast. Ribe koje su u vezi treba da smanje ljubomoru. Ribe bez partnera treba da pogledaju nekog novog i da prestanu da ulažu u ljude iz prošlosti. Moguće je da će se pojaviti nove romantične varnice.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!