LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: “Koga čeka SRODNA duša – a koga prazan KREVET”…

Moguće je da će 2023. godina biti period krupnih odluka, izmena i preokreta. Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

OVAN; Osećaćete se odlično, mnogo toga će vam ići od ruke. Ovnovi imaju sjajnu priliku da upoznaju svoju ljubav ili ozakone vezu koju su nedavno započeli, i to već u prvoj polovini godine. Fokusirajte se na temu partnerstva i na onog ko vam se sviđa.

BIK: Bikovi će osećati olakšanje u ljubavi, jer su se u poslednjih nekoliko godina možda dogodile krize u vezama.

Ono što počinje 2023. imaće povoljan uticaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem marta i maja može doći do sudbonosnih susreta, a na leto će veza biti ojačana.

BLIZANCI: Za Blizance, ovo je godina ogromnih promena u osobnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu pokazati svoje prave namere i što se to pre dogodi, pre ćete upoznati prave iskrene pojedince s kojima možete graditi dugoročne odnose kakve zaslužujete. Najpovoljniji meseci za ljubav su april, maj i novembar.

RAK: Početak godine će biti naporan za Rakove. Trebate da rešite mnoga pitanja u vezi s karijerom ili rođacima, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu.

Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promena, svi vaši potencijalni partneri će postati manje nestrpljivi i spremniji na kompromise. Slušajte svoje srce.

LAV: Za Lava je period vrlo interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dve godine, mnogi Lavovi su doživeli teške trenutke pa i raskide.

Već od početka 2023. ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi, što će svakako privući nove osobe. A leto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam dosaditi.

DJEVICA: Za Device, 2023. će doneti priliku da preispitaju potencijalne partnere koji ih okružuju.

Doći će do čišćenja života od onih koji ne podržavaju njih i njihove planove za život. Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.

VAGA; Godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali u prvoj polovini biće potreban sav talent za diplomatiju i sposobnost pregovaranja.

Biće to vrlo “užareno” vreme za Vage. Leto će biti manje agresivno i produktivnije u pogledu odnosa. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.

ŠKORPIJA: Za Škorpije će se promene u odnosima završiti u maju i tada počinje mirniji period. Imaće susrete s brojnim lekcijama sudbine. Od leta 2023. i tokom ostatka godine imaćete sve šanse da izgradite harmoničnu vezu.

STRIJELAC: Za Strelce će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda planirajte posetu raznim zanimljivim događajima na kojima se možete sresti.

Štaviše, u vašem slučaju promene na bolje se mogu dogoditi brzo, a čak ni odmah neće vam biti moguće shvatiti da su promene srećne.

JARAC: Za Jarca u 2023. počinje prijatan period kada će se, prvi put posle mnogo godina, moći da se opuste i uživate u rezultatima svog rada. S početkom proleća osetiće kako romantične iskre ispunjavaju njihovu dušu.

VODOLIJA: Počevši od marta, Vodolije će osećati da im je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. I sami postaju manje ozbiljni i prilagođavaju se karijeri i dostignućima.

Bićete magnetno privlačni, moguće je da ćete promeniti nešto u svom izgledu i uspeti da ostvarite kontakt s osobom koja vam se sviđa.

RIBE: Ribe imaju sve šanse ne samo da upoznaju partnera s kojim mogu da žive dug i srećan život, već i da odmah ozakone vezu, posebno počevši od leta 2023.

Takođe treba da budu spremni da se broj obožavaoca može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam poklone srce – nestaće iz vašeg života.

Piše: Atma, prenosi: Krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!