LJUBAVNI HOROSKOP DO 26. JUNA: Vaga da se čuva ljudi “zlih” NAMJERA; Bik da pokaže da mu je STALO…

Sedmicu će obilježiti prelazak Venere 23. juna u znak Blizanaca – što će više nego pozitivno uticati na komunikaciju.

Danas je letnji solsticij, savršen za romansu i ljubav. Iskoristite povoljan položaj pleneta da ojačate svoju vezu ili da pronađete svoju srodnu dušu. Evo šta predviđa ljubavni horoskop u sedmici do 26. juna 2022. godine:

OVAN: Položaj planeta učiniće vašu vezu dubljom, toplom i iskrenom. Iskoristite ovaj trenutak da otvoreno pričate s voljenom osobom.

To vam često nedostaje, a komunikacija može da donese samo dobre stvari. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ova sedmica obećava da vaša potraga neće biti uzaludna.

BIK: Da biste postigli uspeh u ljubavi, trebalo bi da povećate svoju energiju i da se malo više potrudite kako biste na osobu koja vam se dopada ostavili pozitivan utisak.

Ne očekujte da će se nešto desiti samo od sebe. Pokažite malo volje i inicijative. Niko ne voli da čeka, a pažnja prija svima.

BLIZANCI: Ako ste u potrazi za srodnom dušom, koristite sva raspoloživa sredstva – upoznavanje preko prijatelja i kolega, preko društvenih mreža i što da ne, preko sajtova za uspoznavanje.

Nikad se ne zna gde možete da sretnete nekog s kim možete da započnete vezu. Krajem sedmice, Venera u vašem znaku biće vam zvezda vodilja, donoseći vam uspeh u ljubavi.

RAK: Tokom ove sedmice imaćete dosta obaveza I briga, ali neka vas to ne omete da se posvetite svojoj voljenoj osobi. Ako ste sami, ne tražite nekog samo da ne biste bili usamljeni, ili da biste ga pokazali drugima. Budite strpljivi i verujte u ljubav – ona je dostižna!

LAV: Očekuje vas izazovna sedmica, puna preispitivanja i dilema. Moraćete da promenite nešto u svom razmišljanju ili pogledu na svet kako biste ostali na površini.

Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, prvo raščistite stvari sa sobom, šta je ono što zaista želite. Kako ne biste pogrešili sa izborom, slušajte svoj razum – a ne instuiciju.

DJEVICA: Ako ste nedavno započeli novu vezu, suočićete se sa određenim poteškoćama. Vrlo je verovatno da ćete početi da sumnjate u osećanja svog partnera, ali nemojte odmah padati u depresiju.

Oni koji su sami imaju sjajnu šansu da upoznaju nekog s kim ima izgleda da ljubav uspe. Samo bez pritiska. Pustite stvari da idu svojim tokom.

VAGA: Ako ste u potrazi za ljubavlju, odvojte malo vremena za sebe i svoj izgled. Ne zato što vam je neophodna promena, već zato što će vam to podići samopouzdanje.

Kada ste zadovoljni svojim izgledom, mnogo se bolje I sigurnije osećate. Astrolozi savetuju da se čuvate onih zavodljivih ljudi, ali zapravo loših, koji imaju zle namere i samo žele da vas iskoriste.

ŠKORPIJA: Naći ćete se u izazovnoj situaciji, a najbolje što možete da uradite jeste da se oslonite na svoj unutrašnji glas. On će vam reći šta je najbolje da uradite.

Obratite pažnju na ljude u svojoj okolini, mnogi nisu onakvi kakvi pokušavaju da se predstave.Ako ste slobodni, preuzmite inicijativu. Bez rizika nema uspeha.

STRIJELAC: Svi koji su dugo bili sami imaju strah od ponovnog neuspeha, ali vreme je da pobedite svoje strepnje i da se oslobodite negativnosti. Zbog prevelikog opreza možete da propustite priliku da pronađete ljubav.

Planete će vam biti podrška, pojačaće vašu harizmu, što će vam pomoći da ostavite najbolji utisak na bilo koju osobu. Morate više da izlazite, da komunicirate, da dajete i primate komplimente.

JARAC: U stanju ste da posvaađate sa voljenom osobom bukvalno zbog sitnice. Međutim, sada nikako nije vreme za kritiku partnera. Uradite nešto lepo za njega, iznenadite ga – raspalite strasti!

U suprotnom, ulazite u rizik da vaša veza postane rutina, što se nijednoj strani neće dopasti. Slobodni treba malo više da se aktviraju ukoliko žele da upoznaju nekog zanimljivog.

VODOLIJA: Usamljene Vodolije imaju sve šanse da upoznaju zaista važnu osobu. Samo se držite podalje od sumnjivih ponuda i dvosmislenih aluzija.

Kada birate osobu za vezu, važno je da slušate svoju intuiciju. Ako već imate vezu, nemojte lagati partnera, čak ni ako su u pitanju sitnice. To bi moglo da stavi tačku na ljubav.

RIBE: Povoljan položaj planeta uticaće na vaš procvat. Bićete mudriji, pametniji, sa mnogo više samopouzdanja. To će goditi vašoj vezi i odnosu s partnerom.

Za one koji su i dalje slobodni, astrolozi savetuju da budu aktivni i da drugima daju do znanja da su voljni za komunikaciju. Pokažite interesovanje – iznenadićete koliko se osoba preko puta vas može lako predomisliti.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!