LJUBAVNI HOROSKOP 14.06.-20.06.2021.

Ljubavni horoskop 14.06.-20.06.2021 godine: SAMCI, PAROVI

OVAN

SAMCI: Venera, boginja ljubavi i romantike, koja ove sedmice putuje kroz emocionalno osjetljivi vodeni znak Raka, imate više saosećajnja i razumijevanja. Kad Vam se prijatelj obrati za ljubavni savijet, ponudite mu rame za plakanje umjesto logičnog rješenja.

Konjukcija Sunca i Merkura sredinom sedmice popravlja Vaše probleme u komunikaciji i pomaže Vam da poboljšate način interakcije sa potencijalnim partnerom. Upotrijebite šarm umjesto agresivnosti da biste dobili ono što želite.

Mars, Vaša vladajuća planeta, izlazi iz znaka Raka i ulazi u znak Lava krajem sedmice, dajući Vam energiju! Vaša izdržljivost je impresivna, ali imajte na umu da je zadovoljstvo mnogo više od izdržljivosti.

PAROVI: Venera je cijelu sedmicu u Raku, emocionalnom vodenom znaku, i podstiče Vas da se partneru otvorite više nego inače. Duge šetnje i držanje za ruke nije nešto što Vas opisuje, ali trenutno čeznete za ovom vrstom bliskosti.

Sunce u Blizancima se spaja sa Merkurom sredinom sedmice, stavljajući u fokus komunikaciju. Ako Vam je jezik brži od pameti, pokušajte se skoncentrisati na to da budete jasni u svom izlaganju. Što brže pričate, teže Vas razumiju.

Mars, Vaš vladar, napušta Raka i prelazi u znak Lava kasnije tokom sedmice, stvarajući zapaljivu energiju. Vi i Vaš partner ćete se ili slagati bolje nego ikada ili ćete se svađati kao ludi. Vrlo je teško pronaći sredinu.

BIK

SAMCI: Spajanjem Vaše vladajuće planete, Venere, sa znakom Raka ove sedmice, dobijate jako puno romantičnih ideja. Pokušajte da ne shvatate previše lično odbijanje i nemojte da Vas to pogađa. Previše je prilika oko Vas da biste plakali zbog jedne nebitne situacije.

Kad se vatreni Mars kasnije tokom sedmice udruži sa Lavom, budi se Vaš šarm i harizma. Imate nečiju pažnju, pa birajte pametno. Egoistična energija Lava Vam daje samopouzdanje, ali Vas njen spontani uticaj može ometati i zavarati.

Tokom vikenda, trigon između Venere u Raku i Urana u Vašem znaku, stvara dobru ravnotežu u Vašem ljubavnom životu. Znate da je ono što želite na dugom štapu, ali imate strpljenja da to pričekate, što predstavlja vrlo skladno stanje uma.

PAROVI: Sa Vašom vladajućom planetom, Venerom, koja ove sedmice putuje kroz znak Raka, Vaša osjećanja postaju misterija. U jednoj minuti ste raspoloženi, a već u drugom ste jako neraspoloženi i Vašem partneru će biti teško razaznati kako se zaista osjećate. Ne tjerajte ih da Vam čitaju misli.

Agresivni Mars se kasnije tokom nedelje udružuje sa vatrenim Lavom, stvarajući dramatično okruženje za ljubav. Prepustite se uživanju u trenutku. Emotivni vatromet koji sada doživljavate je živahan, svijetao i lijep!

Tokom vikenda nastaje trigon između Venere u Raku i Urana u Vašem znaku koji Vas podsjeća da cijenite vrijeme koje ćete provesti zajedno sa partnerom. Stvari se mogu promijeniti u trenutku, što znači da trebate uživati u svakoj sekundi kad ste jedno sa drugim.

BLIZANCI

SAMCI: Sunce je u Vašem znaku cijele sedmice, što znači da zaista možete uživati u procesu upoznavanja sa nekim koga ste skoro upoznali! Volite upoznavati nove ljude, a ova zabavna i koketna energija Vam to olakšava.

Treba da se radujete sredini sedmice koja bi Vam trebala pomoći da mnoge stvari stavite u bolju perspektivu. Iskoristite svoj intelekt za dešifrovanje tragova koji će Vas dovesti do novog početka sa nekim novim.

Zbunjujući trigon između Sunca i Neptuna tokom vikenda pokušava Vas izbaciti iz takta, ali možete ga spriječiti ako se fokusirate samo na svoju intuiciju. Kad Vas drugi pokušaju izbaciti iz kolosijeka, Vaši instinkti su Vam potpora.

PAROVI: Sunce nastavlja putovati u Vašem znaku cijele ove sedmice, tako da ljubav postaje manje dosadana, a više užitak. Da, još uvijek morate raditi na nekim stvarima, ali Vaša sposobnost da na svoju vezu gledate iz drugačije perspektive zaista pomaže.

Mjesec je u Vašem komunikativnom znaku sredinom sedmice, pomažu Vam da naučite nove stvari i odrastete kao partner. Ako ne razumijete nešto što Vaš partner kaže, postavljajte pitanja dok ne razumijete.

Možda ćete se malo pogubiti za vrijeme konjukcije između Sunca i Neptuna tokom vikenda, ali niko Vam zaista ne može zamjeriti. Ko se ne želi osjećati kao glavni lik u savršenoj ljubavnoj priči?

RAK

SAMCI: Vaš znak se udružuje sa Venerom, što znači da Vaš ljubavni život dobija preobražaj. Jeste li proganjali nekoga iz pravih razloga? Trebali bi Vas zanimati potencijalni partneri koji Vam mogu pružiti sigurnost.

Odnos između Marsa i vatrenog znaka Lava kasnije tokom sedmice pojačava hemiju između Vas i nekoga ko Vam se dopada. Ako ste išli polako, više se nećete moći suzdržavati!

Vikend donosi trigon između Venere i Urana koji na najbolji način pokreće stvari. Napravite male promjene tu i tamo koje će Vaš ljubavni život podići na viši nivo. Prihvatite prijedlog prijatelja jer oni imaju najbolje interese kada ste Vi u pitanju.

PAROVI: Vaš znak je ove sedmice domaćin divnoj Veneri, pružajući Vam puno dobrih ideja kada je u pitanju poboljšanje Vašeg odnosa sa partenrom. Sada ste vošeni čistim emocijama i zahjtevate vrijeme sa partnerom uz maženje i konstantne izjave ljubavi.

Kada se dominantni Mars kasnije tokom sedmice udruži sa vatrenim Lavom, nivo strasti raste i Vi izlazite iz zone komfora. Sljedećih šest sedmica ljubav postaje izuzetno prijatna stvar!

Trigon između Venere i Urana za vikend donosi neke neočekivane, ali pozitivne vijesti o ljubavi, novcu ili oboje. Ako Vi i Vaš partner primite iznenađujući novčani prihod, zajedno odlučite kako ćete ga potrošiti.

LAV

SAMCI: Spajanje romantične Venere i Raka ove sedmice daje Vašem ljubavnom životu ćudljivu vibraciju i može probuditi probleme sa kojima se suočavate u posljednje vrijeme. Pokušajte da od sitnice ne napravite krupne stvari. Pretjerivanje i pretjerano razmišljanje nisu dobrodošli u ovom trigonu.

Kasnije tokom sedmice, Mjesec u Blizancima i to znači da sve što se događa neće trajati vječno. Iskoristite ovu lunaciju da zatvorite vrata prošlosti kako biste budućnosti otvorili nova vrata.

Kada se Mars sutradan sretne sa Vašim strastvenim znakom, čini se kao da je sve moguće! Ljubav je dramatična i smjela, pa čak i pomalo opasna, što je baš onako kako Vi to volite!

PAROVI: Budući da Venera cijelu sedmicu provodi vrijeme u Raku, Vaš ljubavni život može biti dramatičniji nego inače. Volite pažnju koju dobijate kada ste demonstrativni, ali ponekad je čak i Vama malo potrebno.

Uh! Mjesec u znaku Blizanaca kasnije tokom sedmice podstiču Vas da naučite nove stvari i gledate na svoju vezu iz druge perspektive. Nije vrijeme da budete sebični. Potpuno prihvatite da ne znate sve što trebate znati i rasteretite se.

Mars se uparuje sa Vašim vatrenim znakom, što Vam otežava suzdržavanje. Izražavate se glasno i sa emocijom, što bi moglo osramotiti Vašeg partnera, ali će mu i laskati (čak i ako to ne pokazuju).

DJEVICA

SAMCI: Sa Suncem u Blizancima čitave ove sedmice, možete se osloniti na poetske citate iz svog omiljenog romana da biste na nekoga ostavili dobar utisak. Ako niste veliki čitatelj, tekstovi pjesama imaju isti efekat!

Mjesec u Blizancima kasnije je tokom sedmice, pružajući Vam priliku da kontaktirate bivšeg partnera da biste zaključili vaš odnos. Ako se ista stara iskra ponovo zapali dok budete razgovarali, možda biste trebali razmisliti o tome da se ponovo pomirite. Stvari bi mogle biti drugačije ovog puta.

Vikend donosi Sunce-Neptunov trigon koji može uzburkati stvari. Kad razmislite o problemu koji imte, koje je prvo rješenje koje Vam padne na pamet? Vaša intuicija je najbolja stvar na koju se možete osloniti tokom ovog aspekta.

PAROVI: Sunce je u znaku Blizanaca ove sedmice, što Vas tjera da se malo razvedrite. Nije Vam uvijek lako, ali zašto stalno pokušavate sve kontrolirati? Pustite da sve ide svojim tokom i pogledajte šta će se dogoditi!

Kasnije tokom sedmice, nastaje Mjesec u Blizancima, što je savršeno vrijeme da započnete nešto novo. Ako je Vašoj vezi potrebno osvježenje, to je to. Zaboravite prošlost i posvetite se zajedničkoj budućnosti.

Trigon između Sunca Neptuna tokom vikenda uzrokuje zbrku, nepovjerenja, neodlučnosti i agoniju. Da li je moguće da zajedno sjedite ispred televizora i ne komunicirate sa ostatkom svijeta? To bi bilo idealno!

VAGA

SAMCI: Zahvaljujući Suncu u Blizancima ove sedmice, Vaš ležeran stav pomaže Vam da ljubavi pristupite na isti način. Ako osoba koja Vas zanima nije zainteresovana za Vas, ne brinite, u moru ima puno drugih riba!

Kasnije u sedmici nastaje Mjesec u Blizancima, što znači da biste uskoro trebali krenuti u sasvim novi početak. Ova lunacija je izvrsna za puštanje proplosti. Što manje prtljage nosite sa sobom u sljedeću vezu, to bolje!

Otprilike u isto vrijeme, veza Sunca i Merkura pomaže Vam da istaknete i poboljšate problem komunikacije koji Vas sputava. Jednom kada napravite potrebne promjene, imaće puno više sreće i uspijeha.

PAROVI: Sunce se udružuje sa Blizancima ove sedmice, tako da nema puno pritiska na vašu vezu i ne trebate biti nešto što niste. Zabavite se sa svojim partnerom i ne brinite šta drugi ljudi misle o vama!

Mjesec će takođe biti u Blizancima kasnije tokom nedelje, podsećajući Vas da ne živite u prošlosti. Toliko je toga čemu se možete radovati. Zašto gubiti vrijeme zadržavajući se na nečemu što ne možete promijeniti?

Konjukcija Sunca i Merkura otprilike u isto vrijeme daje Vam naznake glas kako biste se trebali izražavati. Mislite da ste prema Vašem partneru ili vašem odnosu bili nepravedni? Iskoristite društvene medije da raščistite tračeve ili negativne komentare.

ŠKORPIJA

SAMCI: Romantična Venera se ove sedmice udružuje sa srodnim vodenim znakom Rakom, pa se osjećate stidljivije i ranjivije nego inače. Iskrenost je važna, ali otvorite se nekome ako znate da mu možete u potpunosti vjerovati.

Uzbuđenja u zraku okružuje Mjesec u Blizancima sredinom sedmice, pogotovo ako postoji neko sa kim flertujete u posljednje vrijeme. Ova lunacija može Vam pomoći da shvatite da možete popustiti sa kontrolom, a i dalje biti srećni!

I dok strastveni Mars, Vaša vladajuća planeta, izlazi iz znaka Raka i ulazi u vatrenog Lava kasnije tokom sedmice, osjećate nalet hhemije koji je teško zanemariti. Možete pokušati umanjiti privlačnost prema nekoj osobi ili prijatelju, ali rijetko ko će Vam povjerovati!

PAROVI: Venera se ove sedmice udružila sa Rakom i probudila Vašu karmičku vezu i pojačala emocije prema partneru. Kada vjerujete jedno drugome, strast između vas je nepobjediva.

Mjesec u Blizancima kasnije tokom sedmice Vas poziva da budete malo manje intenzivni u ljubavi. Na vidiku je nešto novo, i bilo bi sjajno prihvatiti to bez emocionalne drame.

Osjetite li pomak energije kada Vaš suvladar Mars napusti znak Raka i uđe u vatrenog Lava kasnije tokom sedmice? Sada ništa nije sigurno, i dok ste Vi znak koji inače ne voli iznenađenja, neobično Vas uzbuđuje ova neočekivano stimulirajuća energija.

STRIJELAC

SAMCI: Poistovjećujete se sa drugim samcima koji su povrijeđeni dok se ljubavni guru, Venera, ove sedmice kreće kroz Raka. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za formiranje grupe za podršku sa drugim usamljenim osobama.

Kada strastveni Mars izađe iz znaka Raka i uđe u znak Lava kasno u sedmici, stvari počinju da djeluju drugačije dok počinjete osjećati stvari koje niste osjećali prije. Ovo nije najstrpljivija energija, ali to je u redu. Romantični rizici sada bi mogli imati veliku naknadu.

Vikend donosi Venera-Uranov trigon ispunjen promjenama i prilagođavanjem. Možda trenutno ne znate kako se tačno osjećate prema svmeu, ali jedno je sigurno, a to je da će Vaši romantični planovidefinitivno imati koristi od nekih promjena koje napravite.

PAROVI: Sa divnom Venerom koja nastavlja svoje putovanje kroz brižni znak Raka ove sedmice, Vaš ljubavni život ispunjen je saosjećanjem i razumijevanjem. Ako možete biti tu jedni za druge u lošim vremenima, dobra vremena zvuče još bolje.

Mars krajem sedmice napušta Raka i uparuje se sa Lavom, čineći Vas nestrpljivim kada su ljubav i intimni odnosi u pitanju. Znate da ne može uvijek biti po Vašem, ali zašto da ne ?! Brzi i tajni sastanci su zabavni.

Venera-Uranov trigon tokom vikenda donosi promjene u vaš odnos sa partnerom, i možda saznate neke nove stvari. Sačekajte pri donošenju odluke dok ne saznate sve tačne informacije.

JARAC

SAMCI: Ljubavni odnosu su sedmice manje intenzivni sa Suncem u znaku Blizanaca. Iako volite imati planove i ciljeve, neće Vam naškoditi ako jednom budete sponatni. Pustite stvari na neko vrijeme i vidite šta će se dogoditi.

Mjesec je takođe u Blizancima, stiže kasnije ove sedmice, pomažući Vam da uspostavite nove odnose. Vaša romantična perspektiva je dobra i trebali biste se moći radovati nečemu pozitivnom u naredne dvije sedmice!

Sunce-Neptunov trigon tokom vikenda otežava navigaciju u neizvjesnim situacijama, pogotovo kada primate pomiješane signale od nekoga ko Vam se stvarno sviđa. Da li im se sviđate ili ste im jednostavno simpatični? Pažljivo slušajte svoju intuiciju i pronaći ćete odgoore koji su Vam potrebni kako biste shvatili ovu slagalicu.

PAROVI: Sa Suncem u Blizanca ove sedmice, malo ste manje opsesivni u vezi sa svojim ciljevima. Rasteretite svoj raspored i vrijeme provedite spontano sa partnerom.

Sredinom sedmice nastaje Mjesec takođe u Blizancima, i daju Vam uvid u nešto novo na horizontu i nestrpljivi ste da saznate više o datim mogućnostima. Jedva čekate da pređete na sljedeći nivo.

Vikend donosi trigon Sunca i Neptuna koji Vas buni oko da li treba da slijedite svoju intuiciju ili ne. Teško je kad ne možete vjerovati partneru, ali još gore kad ne možete vjerovati sebi. Ne donosite važne odluke dok se ne budete osjećali samopouzdanije.

VODOLIJA

SAMCI: Kombinacija Sunca i Blizanaca ove sedmice pomaže Vam da vidite da su Vaše mogućnosti za zabavu ogromne. Iako se drugi ljudi brinu da će završiti sami, to je iskreno Vama najmanji problem.

Mjesec je kasnije tokom sedmice u Blizancima, bude ideje u Vama o tome kako poboljšati stvari na polju ljubavi. Prilično sretni tu gdje jeste, ali zabavno je raditi stvari kojima se možete radovati!

Strastveni Mars krajem sedmice izlazi iz ćudljivog Raka i prelazi u znak Lava, stavljajući Vaš ponos na kocku. Kada napravite javni romantični gest, dosadno je povlačiti se. Nadamo se da će ta osoba kojoj ste pripremili taj gest cijeniti Vaš trud.

PAROVI: Sunce je u Blizancima čitavu ovu sedmicu, otvarajući Vaš ljubavni život zanimljivim mogućnostima. Vaš partner želi istražiti te mogućnosti sa Vama. Ako ne želite, to bi mogla biti samostalna misija za Vašeg partnera.

Sredinom sedmice nastaje Mjesec takođe u Blizancima i donose osjećaj novosti i znatiželje. Ostavite prošlost iza sebe i skočite u budućnost. Vaša pažnja je na sto strana usmjerena, ali ne ostavljajte partnera za sobom dok letite u novu avanturu.

Mars dan ranije napušta znak Raka i prelazi u Lava, dajući Vam dozvolu da budete glasni i dramatični. Što više privlačite pažnju na sebe, to se osjećate poželjnije. A i Vaš partner će Vas željeti više.

RIBE

SAMCI: Ljubavna boginja, Venera, je u znaku Raka čitavu sedmicu, tako da potencijalnim partnerima nudite komfor i razumljiv stav. Iako biste mogli izgledati pomalo naivno, treba Vam neko vrijeme da u potpunosti vjerujete nekom novom.

Blizanci su domaćini Mjesecu koji stižu kasnije u sedmici, pružajući Vam ležernu percepciju po pitanju novih romantičnih situacija. Želite li imati stalnog partnera? Da. Da li se osjećate požureno ili isforsirano da što prije nađete partnera? Ne.

Tokom vikenda u Vašem introvertnom znaku nastaje trigon između Sunca u Blizancima i Neptuna, što može izazvati mnogo pomiješanih emocija i zbunjenosti. Ako Vam zvuči prestrašno da nekome priznate svoje emocije, ne brinite se, to se sasvim u redu. Znaćete kada za to dođe vrijeme.

PAROVI: Rak koji ove sedmice ugošćuje romantičnu Veneru, čini da se osjećate izuzetno ugodno po pitanju svoje sposobnosti da napravite pravo romantično raspoloženje. Obraćanje pažnje na želje Vašeg partnera vrlo je velika stvar.

Mjesec u Blizancima kasnije tokom sedmice Vas podstiču da isprobate nešto novo. Da li imate priliku da istražite sve svoje mogućnosti, da li biste je iskoristili? Ova lunacija preporučuje da ne brinete previše i napravite korak u ponor.

Vikend donosi kvadrat između Sunca Blizanaca i Vašeg vladara Neptuna u Vašem znaku, što izaziva puno nesporazuma i zbunjenosti. Ako su Vaši snovi pomiješani i fragmentisani, nećete imati nikakve koristi od njih takvih. Pričekajte dok ne budete mogli vjerovati svojoj intuiciji i tek onda donesite sve bitne odluke.

error: Sadržaj je zaštićen !!