LJUBAVNA ASTRO PROGNOZA DO 24. JULA: Ovnovi će sačekati bolje DANE; Vage u ljubavnoj IDILI…

Detaljna ljubavna astro analiza je pred vama. Šta možete očekivati na vašem polju ljubavi u narednoj sedmici – pogledajte i pažljivo pročitajte.

OVAN: Na počtku naredne sedmice stvari na ljubavnom polju biće intenzivnijeg tempa. Kako sedmica bude odmicala raspoloženje i dešavanja polako se smiruju. Oni koji su u vezama počeće da se distanciraju od partnera, a oni koji su slobodni imaće rijeđe prilike da nekog upoznaju.

BIK: Možda trenutno niste najbolje raspoloženi, pa samim tim tako vibrirate i na polju ljubavi.

Ovakav stav ćete zdržati i u prvim danima naredne sedmice, međutim kako vrijeme bude odmicalo na stvari ćete početi gledati drugačije. Ponovo ćete dobiti poletnost i volju za ljubav, a samim tim i bolje ćete se osjećati.

BLIZANCI: Oni koji su u vezama, ili su u drušvu osobe koje im prija, uživajte. Ali, budite spremni da ponekad obratite pažnju na vaše reakcije. Nema potrebe da iste budu nagle i burne. Slobodni blizanci neka se prepuste društvenom životu – nikada ne znate kakvo vas poznanstvo može čekati.

RAK: Vi biste mogli da zračite nekom posebnom energijom u narednom periodu. U očima druih bićete šarmantni, poželjni, harizmatični, elokventni.

Ne svatajte olako ovakvu pažnju. Možda baš iz iste imate prilike za neke ljubavne priče. Moguće je da su naredni dani povoljni za ljubavna dešavanja.

LAV: Od vas će dosta toga zavisiti kada je vaše polje ljubavi u pitanju. Ukoliko budete znali kako da se postavite u određenim situacijama i imate samokontrolu, moguća su lijepa dešavanja.

Ako budete stalno pravili određene greške, sami ćete sebe sputavati. Prema tome, potrudite se jer imate šanse da uživate.

DJEVICA: Naredna sedmica za osobe rođene u ovom znaku biće šarolika. Jedan dan će vam se činiti da je sve odlično, dok drugi već kao da vam ništa ne ide. Oni koji su u vezama i koji pored sebe imaju dragu osobu čuvajte je i uživajte, oni koji su slobodni posvetite se sebi.

VAGA: Za vage naredni dani bi mogli da budu u pravom duhu ljubavi. Oni koji su zazuzeti uživaće, biće opušteni i zadovoljni.

Oni koji su slobodni, imaće pozive i prilike za razna druženja i putovanja, na kojima im se može destiti ljubav i romantika. Prema toge, osobe u ovom znaku bi mogle da uživaju.

ŠKORPIJA: U toku sljedeće sedmice slobodnim škorpijama će se javiti želja da nađu nekoga. Pa će biti slobodni da se prepuste traženju svoje srodne duše.

Neće im biti mrsko da uradite šta god treba, kako bi pronašli put do ljubavi. One škorpije koje su zauzete, imaće nove ideje i unijeće dobru energiju u svoj odnos.

STRIJELAC: Vi ćete biti spremni da uživate punim plućima. Skoro pa da i nećete propustiti neku zabavu ili dešavanje. Nemojte samo usljed ugađanja sebi, zaboraviti na vama drage ljude i njihove potrebe. Posvetite pažnju i drugima i obradujte ih sitnicama – a pogotovo partnera.

JARAC: Neki od vas su taman navikli samo na sebe, ali ljubav se ponovo budi. Možda ćete biti začuđeni nekim dešavanjima, ali prijaće vam. Na kraju krajeva, dešava vam se ljubav. Ako se ne budete osjećali ugodno, ne forsirajte se. Ali, ako vam bude prijalo – prepustite se.

VODOLIJA: Za voljene i zaljubljne, naredni dani bi trebali biti posvećeni ljubavi. Vi ćete organizovati neki lijep izlet ili putovanje koje će prijati i vama i vašem odnosu. Oni koji su slobodni – takođe vrlo je moguće da će sresti osobu koja će ih zaintresovati.

RIBE: Pred vama su mogući ugodni dani na polju ljubavi. Vi ste neko ko otvoreno pokazuje svoje emocije i ono što osjeća, a to će drugoj strani prijati i znaće uzvratiti.

Oni koji su slobodni – a u potrazi za ljubavlju imaće i prilike i šarm da se približe osobama koje im se sviđaju.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!