LJUBAVNA ASTRO ANALIZA ZA SEPTEMBAR za sve osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice…

Detaljna ljubavna astro analiza za mjesec septembar za Rakove, Lavove i Djevice je tu. Kakve promjene vas očekuju na polju ljubavi i šta možete da očekujete od univerzuma saznajte u nastavku članka.

RAK: da bi vaš “odnos” sa partnerom bio dobar budite iskreni prema partneru, nemojte ništa da mu tajite i što je još važnije – budite lojalni i fer.

Pokažite svom partneru da ga volite i da iskreno cijenite njega i vašu vezu. Jedino ako tako pristupite biće vam uzvraćena velika ljubav. Trudite se da se brinete o partneru i vašoj vezi i da u vašem ljubavnom životu uvijek bude sve sretno i mirno.

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka će biti prinuđeni da raskinu sa partnerima. Veze će im postati teške i naporne. Nakon raskida biće vam potreban mir zbog svega što ste prošli sa partnerom.

Nemojte sebe kriviti jer želite da odete. Budite sebi uvijek broj jedan i čuvajte svoje srce. Niko ne treba da vas povrijeđuje.

Pripadici ovog horoskopskog znaka koji su u potrazi za partnerom mogli bi da pronađu nekoga putem onlajn sajtova za upoznavanje. Možda naiđete na nekog zanimljivog sa kim “odnos” može postati ozbiljan.

LAV: dragi lavovi, budite sretni što su zvijezde na vašoj strani i što su vam darovale ljubav. Ljubav je zaista dar koji treba da cijenite. Da bi vaš ljubavni život bio bolji – pokažite partneru da ga volite i cijenite.

Ne morate da mu govorite to, pokažite mu svojim djelima i znacima pažnje. Septembar je za lavove mjesec pun radosti, sreće, mira i harmonije.

Ukoliko ste željeli prinovu u porodici u septembru će vam zvijezde biti naklonjene više nego inače, pa možete da radite na tome sa partnerom.

Ukoliko ste slobodni i nemate partnera vrijeme je da izađete i upoznate nove ljude sa kojima biste mogli da imate zanimljive teme za razgovor. Ne možete zauvijek ostati samci. Otvorite svoje srce za ljubav.

DJEVICA: mjesec septembar će za vas biti sjajan, naročito kada je u pitanju vaš ljubavni život. Sa partnerom ćete imati sjajnu komunikaciju i nećete imati problema. Uživaćete u vremenu koje provodite zajedno.

U ovom periodu, ali i inače tokom života, najvažnije je da prema partneru budete u potpunosti iskreni. Nikada ne skrivajte ništa od partnera – čak ni najmanje sitnice.

Ukoliko ste u braku, skoncentrišite se na intimne “odnose” sa partnerom. To je važan segment veze i ne biste trebali da ga zapostavljate.

Ukoliko vaša veza traje već dugo, možda su “strasti” malo popustile, ali tokom septembra zvijezde su vam naklonjene zato se opustite i slobodno istražujte vaš “odnos” i nove načine na koje možete da uključite romantiku i “strast” u svoju ljubavnu vezu.

Intimnost je poseban dar koji supružnici treba da dijele jedno sa drugim. Ukoliko želite da ojačate “odnose” – budite slobodni da istražujete.

Razgovarajte sa partnerom i isprobajte nove stvari. Samo avanturistički duh i slobodan i otvoren um mogu da vam pomognu na putu ka idealnom bračnom “odnosu”.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!