LJUBAVNA ASTRO ANALIZA ZA OKTOBAR za sve osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevice…

Mjesečna ljubavna astro analiza za oktobar je spremna. Šta mogu da očekuju rakovi, lavovi i djevice u mjesecu koji je pred nama pročitajte u nastavku.

RAK: Zvijezde vam tokom oktobra donose ljubavne probleme sa partnerom. Možda ćete trebati da se posavjetujete sa ljubavnim terapeutom.

Učinite to jer je ljubav veliki dar i divna emocija koju svako treba da ima u životu, nemojte stvari tek tako prepustiti slučaju.

Vrijeme je da budete iskreni prema partneru jer će vam to pomoći u odnosu. Bilo kakve laži ili prećutkivanja mogu da dovedu do prekida komunikacije ili čak do raskida. Slobodni rakovi budite slobodni da napravite profil na nekoj mreži za upoznavanje.

Nemojte da bježite od internet komunikacije jer su sada takva vremena, sasvim je prirodno upoznati nekog zanimljivog na mreži. Čak i na internetu budite iskreni i predstavite se onakvim kakvi jeste.

LAV: Dragi lavovi, došlo je vrijeme da naučite nešto više o sebi i svojoj romantičnoj strani. Sada ćete napokon shvatiti neke stvari i spoznati zašto volite neke osobe.

Osim toga, biće vam mnogo jasnije kakvog partnera želite kraj sebe. Ljubavna veza neće biti ni malo laka tokom ovog mjeseca. U nekim vezama strast prijeti da preuzme kontrolu nad odnosom.

To ne treba nužno da znači da je loše, jer će se intimni život partnera poboljšati, ali ne dopustite da strast diktira kako će vaš odnos sa partnerom izgledati.

Trudite se i radite na vašem odnosu sa partnerom iako period koji vam slijedi neće biti lagan, ali dobro je što ćete spoznati sebe i znaćete tačno šta vam je potrebno, pa ćete lakše da donosite odluke.

DJEVICA: Tokom oktobra bićete vrlo otvoreni i radoznali. Zbog toga ćete rado istražiti najintimniju i najstrastveniju stranu ljubavi sa vašim partnerom.

Ovo bi moglo da itekako utiče na vaš i partnerov intimni život, naravo vrlo pozitivno. Izbacite iz sebe tu energiju koju osjećate i podijelite to sa partnerom.

S obzirom da ćete biti vrlo povezani, vaša ljubav će cvjetati. Biće to prava velika romansa zbog koje ćete uživati u vašem ljubavnom životu.

Bićete jako fokusirani na ljubav, na vašu vezu i na strast koja će vas ispunjavati i to je sjajno jer ćete se još bolje upoznati sa vašim partnerom, shvatićete šta treba i razumjećete ga bolje.

Djevice koje su trenutno same trebaju da obrate pažnju na ljude koje upoznaju na društvenim okupljanjima – možda se baš tamo krije nova tomansa. Dosta ste čekali na partnera – sada hrabro naprijed.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!