LJUBAVNA ASTRO ANALIZA ZA JUN za osobe rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanca…

Donosimo vam detaljnu ljubavnu analizu za jun mjesec. Evo šta može da očekuje Ovan, Bik i Blizanac u narednom mjesecu na polju ljubavi.

OVAN: Postoji momenti kada život nije savršen, ali i tada je potrebno da stavite osmjeh na lice. Uz osmjeh i pozitivnu energiju imate motiv da ne odustajete.

Važno je da u narednom periodu poštujete granice svog supružnika. Takođe, ne uskraćujte sebi i partneru ono što vas čini srećnima, samo jer ste trenutno ljuti na njega.

Budite otvoreni da upoznajete nove ljude i da cijenite one koje već imate. Neki su ljudi blagoslov, budite srećni što ih imate. Takođe, odvojite se od onih koji vam ne misle pa samim tim i ne čine dobro.

BIK: Nema potrebe da previše važete u donošenju određenih odluka. Pokažite odlučnost i usmjetite fokus na stvari koje trebate. Na ljubavnom planu vaš partner treba da učini da se osjećate voljeno i poštovano.

Kraj sebe imajte partnera koji vas neće gledati samo na osnovu vašeg fizičkog izgleda i privlačnosti, već će vas poštovati zbog onog što jeste. Sjednite i razmislite šta ste partner i vi postigli u posljednje vrijeme, ako ne vidite napredak, možda je vrijeme da odustanete od odnosa.

Potrebno je da nađete nekoga ko vas razumije u potpunosti. Ukoliko se i sadašnji partner potrudi moguće je da veza pređe na viši nivo.

BLIZANAC: Činite dobro drugima, i vama će se tako vratiti. Potrudite se da svaki dan legnete i probudite se ispunjenog srca. Izbjegavajte sve što vam donosi negativnost u životu.

Budite podrška partneru i pomozite mu da se opusti i zaboravi na stvari koje mu donose teret. Horoskop za jun vam savjetujte da cijenite to što partner pored posla, vrijeme provodi kući, zapravo najviše sa vama.

Pripremite ukusnu večeru i uživajte. Sa druge strane obratite pažnju šta govorite drugim ljudima. Vaš prijatelj danas može vam biti neprijatelj sutra. I vama će narednog mjeseca trebati podrška partnera i dragih ljudi, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!