LJUBAVNA ASTRO ANALIZA ZA DECEMBAR za sve osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelčeva…

Pred vama je detaljna mjesečna ljubavna astro analiza. Kakve promjene na ljubavnom planu čekaju vage, škorpije i strijelčeve u posljednjem mjesecu ove godine saznajte u nastavku.

VAGA: vrlo je važno da, prije svega, sa partnerom budete prijatelj. To je način da se bolje razumijete. Trudite se i radite na vašem odnosu, izbjegavajte svađe i rasprave i vodite računa o tome koliko se ljutite u braku.

Izbjegnite sve riječi i sva djela koja bi potencijalno mogla da loše djeluju na vašeg partnera. Ako ste pogriješili zvijezde vam savjetuju da priznate krivicu. Slobodne vage koje su na pragu ulaska u vezu treba da uđu čisti – bez bolova iz prošlosti.

ŠKORPIJA: ako volite sadašnjeg partnera ne plašite se da uđete u brak sa njim. Njegujte vašu ljubav, uložite trud u vašu vezu.

Fokusirajte se, ne samo na intimnost, nego i na zajednički duhovni život i razvoj. Vi i partner ste jedno, zato treba da sve radite zajedno i da sve važne životne odluke donosite zajedničkim snagama.

Partnerstvo može biti vrlo korisno, jer partner i vi možete stvari da gledate iz drugačijih perspektiva. Zauzmite se za ljude koje volite i pomozite partneru ako mu je potrebna pomoć.

STRIJELAC: možda ne vjerujete, ali raskid veze se može dogoditi vrlo lako i brzo. Da biste spriječili da do njega dođe radite na vašem odnosu sa partnerom, radite na sebi i trudite se da dajete najbolje u vezi.

Ne zaboravite da je partneru potrebna sloboda da bi bio sretan. Pronađite mjeru, partner nije vaše vlasništvo i nije vaš zatvorenik. Budite lojalni i iskreni i nemojte da postavljate uslove u vezi. Slobodni strijelčevi – vrijeme je da izlazite i upoznajete nove ljude.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!