LJUBAVNA ASTRO ANALIZA ZA AUGUST za sve osobe rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanca…

Ljubavna astro analiza za august mjesec je spremna – kakve promjene Ovan, Bik i Blizanci na polju ljubavi mogu da očekuju.

OVAN: Potrebno je prije svega da shvatite da sami upravljate vašim životom i da to niko ne treba da čini za vas. Mjesec avgust bi vam mogao služiti – ako se budete znali ispravno postaviti.

Okružite se ljudima koji vam prijaju i donose pozitivnu energiju. Na vašem polju ljubavi došlo je vrijeme da se prepustite i pokažete partneru koliko on vama zapravo znači. Pokažite mu vjernost, podršku i emocije koje osjećate – ne štedite se.

Oni koji su slobodni takođe bi mogli imate dobre ljubavne prilike. Budite otvoreni i dopustite sebi nova poznanstva, nove ljude, a samim tim i potencijalne ljubavi.

BIK: Neka vaše usmjerenje bude ka mirnoj luci, narednog mjeseca. Vama će prijati duh sklada, mira i posvećenosti onim ljudima do kojih vam je stalo.

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo, već cijenite mnoge stvare koje imate u životu. Kada je vaša ljubav u pitanju pokušajte da sebe u narednom periodu date maksimalno. Neka sve bude usmjereno na dobro funkcionisanje između vas i partnera.

Kada ste jedno za drugo tu, to itekako znači. Oni koji su uplovili u skorije vrijeme u vezu, budite slobodni i otvoreno razgovaratjte sa partnerom šta volite, a šta ne. Na taj način ćete jedino upoznati jedno drugo zaista.

BLIZANCI: Nemojte se previše vraćati na prošlost i na neke ljude i radnje iz iste. Posvetite se sebi i sadašnjem trenutku. Ako ste spremni da oprostite neke stvari ljudima koji su vas povrijedili – to i učinite. Olakšajate sebi koliko možete.

Na vašem ljubavnom polju stvari bi trebale biti zaista lijepe. Trudite se i dalje da vama i vašem partneru bude lijepo i prijatno u vašem odnosu.

Održavanje zdrave i uspješne veze nije lako, ali kada se iskreno trudite, uživate u njenim čarima. Neki od vas će možda planirati i proširenje porodice. Sve u svemu, naredni mjesec bi trebao biti povoljan kada je vaše polje ljubavi u pitanju.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!