LJUBAVNA ASTRO ANALIZA DO 16. OKTOBRA – “Vage uživaju sa PARTNEROM; Pred Ribama je teška SEDMICA”…

Pred vama je detaljna sedmična ljubavna astro analiza. Da li će ljubav grijati vaše srce ove sedmice saznajte u nastavku.

OVAN: Bićete u potpunosti zaokupirani ljubavlju i romansom. Ovo je idealna sedmica da vrijeme provedete sa svojim partnerom. Trudite se da vaši zajednički momenti budu kvalitetni.

BIK: Postoje velike mogućnosti da ćete svoju vezu podići na viši nivo. Vaša i partnerova porodica biće saglasna sa tim i vrlo sretna. Samo naprijed.

BLIZANAC: Kada je ljubav u pitanju, u sedmici koja je pred nama ne očekuje vas ništa naročito zanimljivo i novo. Slobodni blizanci nastaviće potragu za srodnom dušom.

RAK: Ne zaboravite da su nesporazumi u partnerskim odnosima sasvim normalna stvar i dešavaju se svima, pa i vama. Nemojte da se ljutite, nego tada birajte da pokažete ljubav i lojalnost prema partneru. Otvoren razgovor je ključ uspješnog odnosa.

LAV: Naučite sebe da budete strpljiviji i da kontrolišete svoj bijes. Nestrpljenje može samo pomoći da pokvarite odnos sa partnerom, a to nije u cilju. Budite pametni.

DJEVICA: Mogući su sukobi sa partnerom u sedmici koja je pred vama. Ukoliko dođe do sukoba zvijezde vam savjetuju da reagujete mirno i mudro. Razmislite koliko ste važni jedno drugom.

VAGA: U ovoj sedmici imaćete potrebu da većinu svog vremena provodite sa partnerom. Ipak, vaše raspoloženje bi mogli pokvariti neki neočekivani zahtjevi od strane partnera. Razgovarajte o svojim željama.

ŠKORPIJA: Slobodni pripadnici ovog znaka horoskopa mogu očekivati da će, do kraja sedmice koja slijedi, pronaći partnera. Osjetićete da je to prava osoba, vaše srce će zaigrati kao nikad ranije.

ŠKORPIJA: Ako ste planirali prosidbu u sedmici koja slijedi, dajte sebi još malo vremena da detaljno razmislite o tome. Možda trenutni partner nije osoba sa kojom treba da gradite budućnost.

JARAC: Izgledate super, bićete privlačni pa je vrlo moguće da u vaš život uđe nova osoba. To bi moglo da dovede do beskrajnih dopisivanja na nekoj od društvenih mreža.

VODOLIJA: Kada je ljubavni život u pitanju, u sedmici koja je pred nama neće se desiti nikakve naročite promjene. Sve će ostati stabilno. Vi i partner ćete razmjenjivati poklone koji će da obraduju oboje.

RIBE: Za ribe je ovo teška sedmica, naročito ako ste nekome ljubavnik ili ljubavnica. Zauzete ribe imaće problem u komunikaciji sa partnerom. Nastavite da se trudite za vašu vezu, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!