LJUBAVNA ASTRO ANALIZA DO 13. NOVEMBRA: “Strijelčevi budite OPREZNI; Ribe prati sreća u LJUBAVI”…

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza za ovu sedmicu. Neke od vas očekuju ne baš tako prijatni događaji. Evo šta možete da očekujete na polju ljubavi narednih dana.

OVAN: Ova sedmica pred vas će donijeti neke probleme. Možete da očekujete svađe sa partnerom. Iskren razgovor može da bude rješenje problema.

BIK: Ljudi će o vama ovih dana suditi po izgledu, zato vam predlažemo da ozbiljno shvatite kako se predstavljate svijetu. Loš, neupečatljiv izgled jedan je od glavnih razloga za ljubavne brodolome. Razmislite o promjeni imidža.

BLIZANCI: Vrijeme za djelovanje na ličnom planu još nije stigo. Sačekajte malo, nije pravo vrijeme za promjene. Umjesto toga ispravite greške iz prošlosti. Vaša moć podsvjesti privući će ljubav u vaš život.

RAK: Mrate da izgradite introspekciju da biste razumjeli zašto privlačite ne baš tako prijatne situacije u ljubavi. Kada to bude razumjeli moći ćete da ih izbjegnete. Ne gubite vrijeme sa nekom osobom koja vam se ne dopada.

LAV: Bićete popularni ove sedmice, osjetićete mnoge simpatije koje dolaze od strane suprotnog pola. Nemojte padati u zagrljaj prvoj osobi koju sretnete. Prije bilo kakve ljubavi provjerite tu osobu, vidite da li ste kompatibilni. Budite oprezni.

DJEVICA: Ove sedmice vaš ljubavni uspjeh zavisi direktno od karme. Dakle, budite fer i ponašajte se onako kako želite da vam se vrati. Ako to uspijete, ako budete ljubazni i ako se bude ponašali u skladu sa moralnim načelima očekuje vas pažnja jedne divne i ljubazne osobe.

VAGA: I skreno pohvalite svoju srodnu dušu. Ne pričajte previše ljudima o svojim planovima, naročito onima na ljubavnom polju. Ove sedmice mogli bi da vam se nakače neki zlobnici pa je bolje da ne znaju mnogo jer vam neće željeti dobro.

ŠKORPIJA: Zvijezde vam savjetuju da u ovoj sedmici pronađete u sebi izvor snage i pozitivnih emocija. Mjesec će imati izuzetno negativan uticaj na vas, pa pokušajte da mu se oduprete. Ovo je važno naročito za samce koji traže ljubav u ovom periodu.

STRIJELAC: U ovoj sedmici morate da budete izuzetno oprezni u ljubavi. Doživjećete nalete jakih emocija, naročito na samom početku sedmice. Razmišljajte o svom partneru i koristite zakon privlačenja u vašem životu.

JARAC: Čuvajte se komunikacije sa energetskim vampirima. Birajte svoje okruženje i ne provodite vrijeme sa bilo kim, naročito kada je u pitanju ljubav.

VODOLIJA: Ove sedmice bićete vrlo optimistični i vjerovaćete da možete da osvojite bilo koga. Oni koji su tek ušli u novu vezu ne treba da donose velike i važne odluke, ovo nije pogodan period a to. Bićete svjedoci sretnih događaja.

RIBE: Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka u ovoj sedmicu krenuće u aktivnu potragu za svojoj srodnom dušom. Imaćete sreće u oblasti ljubavi i doma.

Mnoge od vas čeka pomalo naporna, ali izuzetno romantična sedmica. Nemojte da odbijate nova poznanstva i romantične sastanke, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!