LJUBAV iz muške PERSPEKTIVE: “Osam stvari koje su muškarcima neophodne u VEZI”…

Ponekad zaboravljamo da i muškarci, ta čudna stvorenja koja katkad ne razumijemo najbolje, ali koja zarobljavaju naša srca – imaju svoje interese i razne preokrete kada smo mi djevojke u pitanju.

Kako sazrijevaju, muškarci postaju prefinjeniji i razumniji i mijenjaju svoje interese u skladu sa svojim razvojem. Nakon mnogo razgovora sa muškarcima, došli smo do jedinstvene liste onoga što muškarci žele i onoga što ih odbija – pa, da počnemo:

Bez drame i pritiska: Život je već dovoljno težak i komplikovan, tako da muškarcima nije potrebna neka osoba sa strane koja ih stavlja u neprijatne i uznemirujuće situacije.

Ukoliko pogledate malo muške profile na stranicama za sastanke, vrlo često ćete pročitati da nema drame sa djevojkom.

Zato djevojke, nemojte da reagujete pretjerano i trudite se da komunicirate sa vašim muškarcem. Nemojte koristiti negativan ton i nemojte ga porediti sa muškarcima iz prošlosti.

Intimnost: Muškarac želi partnerku koja će ga željeti onoliko koliko on želi nju. Dozvolite mu da se osjeća željenim – budite vedri, flertujte i nasmijte mu mu se. Nemojte da se takmičite sa drugima. Budite ljubazni, komunikativni i strpljivi i sve će da bude u redu.

Povjerenje i pozitivnost: Ništa nije privlačnije od ženskog osmijeha. Muškarci ponekad samo žele da se zabave, naročito ukoliko su nedavno prošli kroz težak period.

Ne budite pesimistični i mračni i pokušajte da se ne žalite na sve oko vas. Budite prirodni i dopustite sebi da sa svojim osmijehom zablistate pred njim.

Iskrenost: Ukoliko se upoznajete preko interneta, nemojte da sređujete slike toliko da ne ličite na sebe. Kad tad će doći do viđenja uživo i ukoliko muškarac shvati da ne izgledate kao sa fotografije mogao bi se razočarati.

Muškarci žele istinu, isto kao i mi. Zato nemojte da lažete i da pretjerujete. To se odnosi i na vaš izgled i na vašu ličnost.

Fleksibilnost: Žene često imaju listu zahtjeva kada su u pitanju potencijalni kandidati za partnera. Budite razumni i prihvatite ga onakvog kakav zaista jeste.

Briga o zdravlju i izgledu: Treba da brinete o sebi – to je dovoljno.

Muškarci žele da osjete da su cijenjeni: Oni žele da daju i da se žrtvuju za partnerku, zato mu ne dopustite da se osjeća kao da ga uzimate zdravo za gotovo. Povremeno mu pokažite neke sitne znakove pažnje da bi osjetio da ga cijenite.

Oni žele većinu stvari kao i žene: Budite iskreni i razumni, koliko toga vam je zaista potrebno da biste bili sretni u vezi? Muškarci nisu mnogo drugačiji od nas – oni žele iste jednostavne stvari kao i mi.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!