Lana Pudar žali zbog “loših” rezultata Amine Kajtaz – Tako to rade velike ŠAMPIONKE…

Lana Pudar je na Europskom prvenstvu u Rimu već nastupila u disciplini 50 metara leptir u kojoj je zuzela 10. mjesto – dok je još očekuje nastup na 200 metara leptir.

Lana Pudar, najbolja bosnakohercegovačka sportašica, večeras će na Europskom prvenstvu u Rimu plivati u finalu na 100 metara leptir.

Nakon jučerasnjeg polufinala Lana je pozvala svoje pristalice i cijelu sportsku javnost u Bosni i Hercegovini da imaju razumijevanja za Aminu Kajtaz, svoju sugrađanku, Mostarku – koja je nastupala za selekciju Hrvatske na Europskom p. u Rimu.

Kajtaz je u dva nastupa zauzela posljednja mjesta. Velika sportašica Lana Pudar na svom Twitteru solidarizirala se sa svojom rivalkom koju posljednjih dana medji i javnost u Bosni i Hercegovini oštro krtitziraju zbog “izdaje” i nastupa pod zastavom Hrvatske.

Inače, najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar nastupit će danas u finalu utrke na 100 metara leptir na Europskom seniorskom prvenstvu u Rimu.Finalna utrka na rasporedu je u ponedjeljak u 18 sati.

Prenosi: slobodna-bosna

error: Sadržaj je zaštićen !!