“Komšija koji je znatno mlađi od mene me danima neumorno spopadao”…

“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima “spopadao”. Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo – jednnostavno i pored svega toga je želio biti sa mnom.

Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slo mi poruke na fb, dolazio na kućna vrata sa nekim bamalnim razlozima. Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda.

Nisam željela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, ipak komšiluk je i tako to te sam prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubijediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi – a i sin može da mi bude…ono glupo je.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam – već sa nekim meni nepoznatim drugom.

Čini se kako je i njemu sve ispričao, ali nije se drug puno zadržao i otišao je, ostali smo nas dvoje sami. Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga ubjeđujem da to što želi nije uredu i da prestane da me zove jer mi pravi probleme.

Ali tada mi je prišao i počeo me ljubiti, opustila sam se i prepustila trenutku, a kad sam došla kući bila sam sva slomljena. Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam…slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena.

Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu – ovako sada je prekasno za sve”.

Izvor: balasevizam.novi.ba, prenosi: 24h.ba.

error: Sadržaj je zaštićen !!