KOJI znakovi su VJERNI – a koji skloni “PRELJUBI”: Vage će vas zauvijek VOLJETI; Djevice su paranoične; a jedan znak je veliki “LJUBAVNIK”…

Saznajte koji je od 12 horoskopskih znakova najverniji, a ko voli da “švrlja” sa strane.

Svi imaju različite definicije vernosti u vezama, ali jedno je sigurno – teško je vezati se za nekoga ako se vaši stavovi o tom pitanju ne poklapaju.

U tome bi vam moglo pomoći poznavanje horoskopa, budući da ukazuje na osobine i tipično ponašanje određenih znakova u ljubavi.

U nastavku donosimo listu horoskopskih znakova od najvernijih do najmanje vernih.

ŠKORPIJA: Škorpije nisu uvek najbolji partneri jer su često ljubomorni, ali definitivno prednjače kada je u pitanju vernost.

Bilo da vas vole ili mrze, zauvek će biti verni tom stavu. Škorpija će vas braniti i biti vam verna bez obzira na sve, a očekivaće isto zauzvrat.

RAK: Nakon što Rakovi pronađu svoju drugu polovinu, posvetiće im celi svoj život. Rakovi se, za razliku od Škorpija, zapravo ne muče s vezanjivanjem. Naravno, mogu vas ogovarati ili izbegavati sukob, ali to ne znači da vas manje vole ili da su manje odani vašoj vezi.

LAV: Lavovi brane svoje partnere i prijatelje na način na koji brane sebe – poprilično žestoko. Njihovi partneri postaju produžeci njih samih, a oni često postaju uznemireni ako se nešto loše dogodi ljudima koje vole.

Lavovi će biti na vašoj strani bez obzira na sve i žestoko će se usprotiviti svakome ko vam je ikad učinio nešto nažao.

BIK: Bikovi su tvrdoglavi, a to posebno dolazi do izražaja kada su u pitanju ljudi koje vole. Poznati su po tome što su jedni od najodanijih horoskopskih znakova i posebno su izbirljivi s time koga vole i s kim provode svoje vreme.

Iako ponekad mogu biti razdražljivi i površni, jednom kada vas Bik zavoli, voleće vas zauvek.

VAGA: Kao vladari ljubavi i romantike, Vage su sklone da zauvek budu verne svojim partnerima. Međutim, ono što im ponekad stane na put je kombinacija njihove neodlučnosti, taštine i ljubavi prema ljubavi.

Kada se zapletu u prave (ili bolje rečeno, pogrešne) okolnosti, to može biti pogubno za njihovu vezu. Vage su inače jako uravnotežene: jednako su sposobne voleti i potpuno se posvetiti nekome – sve zavisi od toga jesu li pronašle pravu osobu ili ne.

BLIZANCI: Blizanci su zapravo vrlo odani partneri, iako biste na prvu možda pomislili suprotno. Obično im se ne pridaje dovoljno zasluga za njihovo ponašanje u vezama. Zaljubljeni su u nekoga ko ih inspiriše, i ostaće uz svoje partnere i u dobru i u zlu.

OVAN: Ovnovi su definitivno odani ljudima koje vole i previše su principijelni da bi se poigravali idejom dvoličnosti. Međutim, ako Ovan pronađe nešto drugo što ga zaintrigira, slediće svoje srce. Njima je to potpuno logično.

DJEVICA: Device su previše paranoične da bi bile potpuno odane, ali su takođe previše paranoične da bi ikada bile zasenjene ili ostavile nekoga u nesigurnim uslovima.

Ostaće uz nekoga ako ga vole, ali kada izgube interes, biće spremne da krenu dalje. Nikad ne sumnjajte da će vas Devica moći brzo zameniti.

JARAC: Jarci su manje lojalni od ostalih znakova, ali ne i potpuno nepoverljivi. Vole preuzeti vođstvo u “odnosima” i mogu na kraju da postanu vezani za ljude koji im ne uzvraćaju osjećaje ili predanost.

Ako ne budu oprezni, biće ogorčeni jer naizgled uvek ulažu više truda u vezama i slučajno će se iskaliti na partnerima koji ne zaslužuju takav tretman.

RIBE: Ribe su veliki ljubavnici, ali često zapnu u svojim čarobnim imaginarnim svetovima i vodi ih inspiracija da pronađu “nešto bolje”, što naposletku i pokušavaju dokučiti.

Ribe vole da budu zaljubljene, ali ne vole da budu zaglavljene u “odnosima”. Žele da život bude evolucija njihovih interesa, a nakon što osete da su prerasle vezu, krenuće dalje, sviđalo se to vama ili ne.

VODOLIJA: Vodolije su izrazito ambiciozne, pogotovo kada je reč o velikim promenama u svetu, a to je, nažalost, upravo njihova najveća mana.

Toliko su filantropski nastrojeni da će žrtvovati vlastite odnose zbog opšteg dobra. Ne radi se o tome da će Vodolije privući neko drugi, nego im nije problem da ostanu na poslu do 23:30 većinu radnih dana.

STRIJELAC: Kada je reč o vernosti, Strelci su jednostavno previše hiroviti i slobodnog uma da bi se stopostotno mogli posvetiti partneru.

Ne kažemo da je svaki Strelac “preljubnik”, ali ako je nekome teže da se veže i ostanu verni, to su definitivno oni. Jednostavno su izrazito gladni iskustava i redovno ih privlači nepoznato. Nažalost, to se često prenosi i na njihove “odnose”.

Piše: Elle.rs, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!