KOJE stablo biste posadili u svom DVORIŠTU – Evo šta to zapravo govori o VAMA…

Zamislite da posadite drvo u dvorištu vaših snova.

Vaš izbor drveta je, kao i u svemu drugom, usko povezan sa vašom ličnošću. Da biste saznali više, samo pogledajte ilustraciju i odaberite stablo koje vam je prvo privuklo pažnju.

1 – Ako ste odlučili posaditi cedar, veličina i širina njegovih grana koje se ističu simbolišu vašu veličanstvenost i duhovnost.

U svom srcu imate veliku želju za davanjem, ali ne nalazite hrabrosti da se pokrenete jer ste prilično stidljivi.

2 – Posadili biste čempres u svom vrtu? Ovo vitko stablo simbolizuje besmrtnost. Iako imate snažnu ličnosti, ponekad tražite sigurnost gotovo poput grana čempresa – u potrazi za nekim ko nadahnjuje sigurnost kroz zagrljaj.

3 – Želite da posadite smokvu sa velikim lišćem? To je stablo mudrosti. Njegova slatkoća simbolizuje znanje koje zaslađuje život i bez sumnje tražite bogatstvo, ne toliko u materijalnom – nego pre svega u iskustvima.

4 – Šipak je simbol obilja, ljubavi i zdravlja! Slasna zrnca koja su zbijena unutar njegove kore mogu vas asocirati na lepotu zajedništva.

Ako je ovo drvo koje ste odabrali za svoj vrt, to može značiti da ne volite da budete sami, volite društvo i buku, zabavu i veselje. Prijateljstvo je nešto dragoceno za vas.

5 – U stablu badema nalazi se tajna ponovnog rođenja i obnove prirode, jer je to prvo drvo koje cveta u proleće. Ako ste odabrali ovo drvo, njegovo značenje se uglavnom odnosi na njegov plod: to je tajna koja se otkriva razbijanjem ljuske.

Vaša ličnost ima više nivoa i često možete pokazivati različita lica, ali duboko u vama je skrivena poput tvrde školjke, tajna vašeg istinskog identiteta koju otkrivate samo nekolicini. Ukratko – vi ste tajanstveni i neuhvatljivi.

6 – Vrba predstavlja reflektujuću duhovnost upravo zbog svoje neverojatne elegancije. Ako želite da je posadite u vašem dvorištu – to samo znači da ste vi esteta, volite umetnost, elegantni ste i estetika u svim njenim aspektima prevladava nad svim vašim drugim ambicijama.

Prenosi: novi.ba/prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!