KOJA je vaša najveća MANA u društvu – otkriće vam ova ILUSTRACIJA…

Optičke iluzije često otkrivaju zanimljive činjenice o našoj ličnosti, a ponekad mogu da otkriju i naše mane.

Ilustracija u nastavku je napravljena upravo zbog toga, kako bismo otkrili koja je naša “najčudnija” osobina. Šta ste prvo ugledali na ovoj fotografiji?

Ljudsko lice: Ako ste prvo videli čovekovo lice, vaša mana je sklonost da dajete svoje mišljenje, a niko ga nije tražio. Mislite da na taj način pomažete ljudima, ponekad ljudi to ne shvataju tako dobronamerno, već kao odraz nepoštovanja i stava da mislite da drugi ne žive život kako biste vi želeli.

Ako želite to da promenite, probajte da umesto konačnih izjava, svom sagovorniku ipak prvo postavite pitanje. Naučićete više i ostvarićete više poznanstava, ako ste radoznali.

Žena i dve figure: Ako ste prvo ugledali ženu i dve figure kako stoje ispred voza, vaša mana je što se prebrzo “otvarate” i delite svoju intimu manje poznatim ljudima. Vama u ovome nema ništa čudno.

Smatrate sebe otvorenom knjigom i ne smeta vam da kažete bilo kome i najsitnije detalje svog života. To ume biti neprijatno i neprirodno, jer poverenje se gradi vremenom.

Dve figure bele boje: U ovom slučaju, vaša mana leži u introvertnosti prilikom novih poznanstava. Osećate se prijatnije kada stojite u tišini, jer smatrate da nemate ništa pametnije da kažete. Ne podnosite besmislene razgovore i vi zapravo ne umete da “čavrljate”.

Ljude sa strane voza: Ako ste prvo ugledali ljude sa strane voza, vi volite da “zabadate nos” u tuđe probleme i to je vaša najveća mana. Sasvim je normalno biti radoznao, ali ako imate meru i umete da procenite da li dotična osoba želi to da podeli sa vama.

Voz: Ako ste videli voz, vaša mana je nedostatak takta. Mislite da su maniri bezveze. Prekidate druge dok govore da biste rekli ono što vam je palo na pamet. Na taj način ćete oterati ljude oko sebe.

Piše: vecernji.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!