“KAŽU da su ovi horoskopski znaci izuzetno LIJENI i da najviše vole da UŽIVAJU” – Da li je astrologija dobro PROCIJENILA…

Astrologija pravi podelu i koji horoskopski znaci najmanje vole da rade.

Prema procenama astrologa, izdvajaju se četiri znaka kojima je lenjost u krvi. Tako kažu poznavaoci astrologije, a vi ukoliko se na ovoj listi nalazi vaš znak ili podznak – recite nam da li su vas dobro procenili.

BIK: Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u kancelariji i za monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmaženi i žele da žive okruženi luksuzom, a da to moraju mnogo da se potrude za to – tako makar smatraju astrolozi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

STRIJELAC: Strijelac ne voli ograničenja, želi da istražuje, putuje i da bude slobodan. Radi jer mu treba novac za putovanje svetom, ali ne ulažu dodatne napore kako bi zasenio svoje kolege ili postao radnik godine! Jednostavno radi jer mora, ne po svom izboru!

VODOLIJA: Vodolije imaju velike snove i ambicije, ali im nedostaje želje za radom. Imaju plan, ali ne vole da se pomuče. Inteligentne su ali ne i predani radnici – zapravo ne vole da sebe forsiraju da bi postigli ciljeve.

LAV: Oni su kreativni i strastveni, ali ne nužno vredni radnici. Vole da budu u centru pažnje, ali ne vole mnogo da rade i da pomeraju svoje granice da bi to zaradili. Talentovani su i atraktivni – ali njihova lenjost ponekad zaseni njihove kvalitete.

Izvor: Pinkvilla/Žena Blic/Jelena Milenković.

error: Sadržaj je zaštićen !!