KARAKTER žena prema HOROSKOPU: “Vage su pametne i sofisticirane; Djevice su anđeli”…

OVAN: Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođene vođe i svjesne su moći koju imaju, ali je koriste pažljivo i diskretno.

Jako su svjesne posledica svojih postupaka i rijetko svoju snagu nameću drugima. Uvijek vode druge svojim primjerom, a kada su u naponu snage – svijet ih gleda sa strahopoštovanjem.

BIK: Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i podsticajne. Obično su one te koje imaju hrabrosti da brane svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno.

Malo je žena koje mogu da vole duboko i bezuslovno kao one. Kada se bore, svijet se zaustavlja, a kada vole – svijet im se divi, otkriva mysticalraven.com.

BLIZANCI: Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su da razmišljaju van okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale da usklade svoje ideje sa sposobnostima.

One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svjesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svijet se čudi zbog ljepote njihovih misli.

RAK: Ovdje se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumiju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može da bude strasno i žestoko, a s druge nježno i velikodušno.

Sposobne su da čuvaju svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze – tome se može svjedociti. Ako pokušate da nagađate šta im je na umu, vaš neuspjeh bi mogao da bude spektakularan.

LAV: To su žene rođene da budu vizionari i vođe. Vrlo su motivisane i nikada ne staju – sve dok ne dođu do cilja koji su si zacrtale.

Poznate su po tome da znaju da postavljaju nove standarde i nova mjerila na koje se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne.

DJEVICA: Žene rođene u ovom znaku su pune vrlina koje su iskrene i mnogo ih je. One će uvijek prije izabrati da urade pravu stvar nego lakšu opciju. Rado pomažu, pune su ljubavi i ljubazne su po prirodi – one posjeduju dušu anđela.

One se mogu slomiti, mogu se povrijediti, pa čak i osjetiti izgubljenima, ali uvijek se bore kako bi se vratile u normalu. Imaju srce od zlata, a ako krvare, krvare zbog gubitaka drugih. One su divni ljudi.

VAGA: Ovo su pametne, sofisticirane i duhovite žene. Imaju “uboistven” smisao za humor koji, takođe, pokazuje viši nivo intelekta i razumijevanja.

U životu uvijek pokušavaju da imaju ravnotežu i čvrsto se drže svojih emocija. Obično imaju visoki nivo samosvijesti koja im osigurava da tačno znaju šta žele u životu – to je nešto što ih razlikuje od ostalih ljudi.

ŠKORPIJA: One imaju užaren karakter. Oštre su, oprezne i uvijek svesne toga šta su i ko su. Nikada ne lažu, a toliko su iskrene da bi to ponekad nekoga moglo i da povrijedi.

Kada jednom upoznate njihovu prirodu, ne možete sebi da pomognete da ne pokleknete, da vam se ne svide – zbog njihove iskrenosti. One su pravi ljubavnici i govornici bez dlake na jeziku.

Radije će nekoga povrijediti istinom, nego upakovati laž u nešto da zvuči bolje. Ne može se baš svako nositi s njihovom ličnošću, to mora da bude neko poseban.

STRIJELAC: Žene rođene u ovom znaku su emocionalni čarobnjaci. Vrlo su osjetljive i znaju duboko da razumiju emocije, i svoje i tuđe. Vrlo su empatične i lako se mogu staviti u tuđu kožu kako bi ga bolje razumjele.

Ipak, samo nekolicini ljudi će dopustiti da vide njene prave emocije – svoje misli često znaju da čuvaju samo za sebe. Ako vas puste u svoj život i otvore vam se, znajte da ste posebni.

JARAC: Ovo su nezavisne žene, samosvjesne i promišljene. Njihov osjećaj za samog sebe je doveden do savršenstva. One nemaju nikakvih iluzija o sebi. Poznaju svoju snagu i svoje slabosti i jako dobro znaju šta mogu da očekuju od života.

Njihova unutrašnja ljepota nadahnjuje druge. One dobro poznaju svoju dušu pa kada vam nešto govore, pažljivo slušajte – govore vam iz svoje duše.

VODOLIJA: Ove žene su rođene kao borci i sanjari. Neumorne su u svojim ambicijama i znaju da se podstaknu kako bi postigle velike uspjehe.

Pravi je užitak gledati ih u akciji, kako savršeno usklađuju želje i poteze. Znaju da budu nemilosrdne, vrlo motivisane i vrlo ambiciozne. Rado bi mijenjale svijet i ostavile svoj trag u istoriji.

RIBE: Žene rođene u ovom znaku su fontane prepune ljubavi, poštenja i velikodušnosti. One kao da su izgrađene samo od ljubavi. Emotivne su, ali sklone da drže svoja osjećanja za sebe, ne pokazuju ih svakome.

I kada se bore ili plaču, one neće da pokažu da su povređene. Umjesto toga će pokušati drugima da zacjele rane, da dopru do ranjenih duša svojom ljubavlju i pomognu im da se uzdignu.

error: Sadržaj je zaštićen !!