KAKVA su vam vrata vašeg DOMA – takav vam je i ŽIVOT: “Hajde da vidimo šta to govori o vama i vašoj PORODICI”…

I, dok postoji ona stara mudrost “Kakve su vam misli, takav vam je život”, nešto slično se može primeniti i na ulazna vrata, jer to je, ujedno, i prvi utisak o vama i vašem domu.

Vrlo je bitno da brinete o izgledu svojih ulaznih vrata. Ona ne smeju da imaju ogrebotine ili udubljenja u sebi, jer ukućani na osnovu toga mogu da očekuju samo razoren život.

Napukla vrata, na primer, mogu da uslove raskid veza u okviru familije. Rupe simbolišu “odlazak” novca iz doma. Ako je boja okrnjena ili izmenjena i izbledela – vreme je za njeno osveženje.

Ako su vrata mnogo oštećena, tada je potrebna njihova kompletna zamena. Potrudite se da okovi na vratima nikada ne budu rasklimani. Labavi okovi ili oni koje nisu dobro postavljeni mogu da prouzrokuju konfuziju, dentalnu blokadu i probleme sa zubima.

Ukoliko su okovi oštećeni, to može da prouzrokuje gubitak vašeg glavnog izvora prihoda ali i da stvori probleme sa zglobovima.

Kvaka na ulaznim vratima treba da bude u funkciji i dobro pričvršćena. Ako je rasklimana, glava porodice ne može da očekuje napredak. Ako je brava pokvarena ili je nema: “Ukućani teško zadržavaju pažnju u životu”.

Prenosi: novi.ba, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!