KAKO se znakovi nose sa TUGOM: Bik se povlači u SAMOĆU; Vaga krijeEMOCIJE – a OVAJ znak “GUBI RAZUM”…

Tuga je normalna i prirodna, a svakako jedna od najsnažnijih ljudskih emocija. Svako od nas se nekada u životu suočio sa osećajem tuge – a horoskop može dosta otkriti o našim slabostima.

OVAN: Kada Ovan tuguje, on postati impulsivan, ljut i sklon naglim reakcijama. U takvim situacijama izlazi iz svoje svakodnevice, zapostavlja svakodnevnu rutinu i navike. Ne ponaša se kao i obično, pa je sklon svađama sa ljudima iz svoje okoline.

BIK: Tuga i žalost imaju jak uticaj na Bika. Oni se tada povlače u svet samoće, vole da se izoluju i često se osećaju bespomoćno. Inače, lako se naljute, nisu baš strpljivi i ne vole da se bave drugima.

BLIZANCI: Blizanci prave jednu veliku grešku kada ih obuzme tuga – skloni su da sve analiziraju do najsitnijeg detalja, a to ih često udaljava od stvarnosti. Ne podnose negativne emocije koje uključuju tugu i žalost jer ih teraju da beže u tišinu.

RAK: Kada se nešto loše dešava, Rakovi gube razum, brzo ih tuga slomi, toliko da čak oseća bolove u želucu. Sklanjaju se od sveta, povlače u sebe sve dok ne dođu sebi.

LAV: Lavovi ne znaju da sakritju emocije, već “otvaraju” dušu svima. Stres im se odmah vidi na licu, a često su ivci nervnog sloma. Razdražljivi su i željni pažnje.

DJEVICA: Kada je Devica tužna, ona ne želi da razgovara ni sa kim. Osobe rođene u ovom znaku sklone su da odbiju ljude kada im prilaze. A ako im zaista smetate, reagovaće impulsivno – čak i agresivno.

VAGA: Kada Vaga tuguje, pokušaće da svoje emocije sakrije od drugih. Na prvu loptu izgledaće stabilno, kako ne bi rastužila ljude oko sebe.

ŠKORPIJA: Škorpija važi za strastveni znak, ali kada osete tugu ili depresiju burno reaguju.

U teškim, depresivnim trenucima, lako postanu neprijateljski raspoloženi, ponašaju se na nasilan, agresivan način. Misli sui m tada zastrašujuće, što dovodi do toga da žele da se izoluju od svih.

STRIJELAC: Kad je tužan, Strelac brzo postaje zabrinut i gubi volju. Neretko se okreću raznim načinima samo da bi pobegao od stvarnosti, pa je čak i skloni uzimanju opojne droge.

JARAC: Jarac je odlučan i razuman I kad je tužan upada u zamku beznađa. Gubi svaku motivaciju i interesovanje. Preterano razmišlja o svemu i pokušava da se “vrati na staro”.

VODOLIJA: Najčešće krije emocije kako bi sebe pa i druge spasio od tuge i sažaljenja. Kada je pak preplavi tuga, , osamiće se potpuno. Glumi da je sve u redu, ali iznutra ih “ubija” tuga.

RIBE: Kada Ribe tuguju, one padaju u očaj jer se stalno opsesivno podsećaju na mnoge loše stvari koje su im se desile.

Tada su zabrinute, anksiozne i sklone samoći, nejetko osećaju krivicu za sve pa i one najbanalnije sitnice u svom životu, prenosi Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!