KAKO se znakovi nose sa PREVAROM: “Ovan će vas mrziti ZAUVIJEK; Vaga će vas poniziti kao niko PRIJE; a ostali”…

S obzirom na to da astrologija ima dosta veze sa vašim karakternim osobinama – zvezde otkrivaju kako reagujete kada vas prevari voljena osoba.

Dok su neki znakovi zodijaka u stanju da zakopaju svoje emocije i nastave dalje kao da se ništa nije desilo, drugi se ne libe da uzmu pravdu u svoje ruke.

OVAN; Ako prevarite Ovna, on će vas zauvek prezirati .Uzvratiće vam tako brzo da nećete znati šta vas je snašlo. Ovnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god pogazi te temeljne vrednosti – može očekivati teške posledice.

BIK: Bik ima neverovatan odbrambeni mehanizam kada je u pitanju prevara. Nećete ih čuti, oni će vas ostaviti bez govora, poverenje će se rastopiti u ništavilo, i oni će ići dalje. Dugo će vam pamtiti šta ste napravili.

BLIZANCI: Niko ne voli da ga varaju, ali kada je reč o Blizancima, oni na neki način to i očekuju. Ne veruju u ljubav, pa čak i ako daju srce i dušu nekoj osobi, uvek su spremni da prevara čeka iza vrata.

RAK: Prevarite Raka i on će vas izbrisati iz svog života kao da nikada niste ni postojali. Od njih nemojte očekivati bes i bacanje stvari, oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način.

LAV: Lav ne može da zamisli da bi iko ikada poželeo da ga prevari, tako da bilo kakve tajne veze za njega predstavljaju potpuni šok. Snažni Lav želi mir i sreću u kući, a ako im se iluzija razbije – znaju da potonu u duboka depresivna stanja.

DJEVICA: Varanje otkriva ono najgore u Devici, jer im je užasno suočavanje sa bilo kojom vrstom lične povrede. U početku će biti zbunjena i neko vreme će se preispitivati, ali kada shvati šta se dogodilo, staviće tačku na vezu.

VAGA: Nakon što se uvere da se prevara zaista desila, Vaga će naći način da vas javno ponizi. I zaista će uživati u tome. Po prirodi nisu monogamni, pa ih pravila vernosti retko pogađaju.

ŠKORPIJA: Nemojte se zavarati. Škorpija će u početku delovati kao da ga to uopšte nije pogodilo. Ali to je samo zato što još smišlja kako će iskoristiti situaciju i vratiti vam istom merom.

STRIJELAC; Monogaman bez greške, Strelac teško podnosi izdaju i prevaru. Sve u vezi sa ovim znakom je poverenje, to je njihova vizit karta. Kad sazna za prevaru, to je to. Za njega je priča završena.

JARAC: Kada Jarac doživi neverstvo, postaje povučen i hladan. Njima je neprijatno da budu osoba koja je pogrešila, i radije bi tugu zadržali za sebe, da prebole sami. Nastaviće život bez vas i nikad više s vama neće razgovarati.

VODOLIJA: Može malo poludeti kada sazna šta im je učinio neko kome je verovala, ali nakon što se smiri Vodolija će jednostavno odšetati iz tog odnosa.

RIBE: Plakaće danima u neverici šta se dogodilo, ali onda će se tuga pretvoriti u bes pa se nemojte iznenaditi ako vam probuše gumu na autu ili nešto slično. Kada iz sebe izbaci bes, praviće se kao da se ništa nije dogodilo i nastaviti sa svojim životom.

Piše: 24 sedam, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!