KAKO se svete horoskopski ZNAKOVI: Djevice ponižavaju; Bikovi “gađaju” kada ste najranjiviji; a ovaj znak sprema najsuroviju “OSVETU”…

Pogledajte koji znakovi spremaju najjaču “osvetu” – čik probajte da im stanete na žulj.

Ovan odmah “napada”: Kada je Ovan ranjiv, on može biti najopasnija osoba s kojom ćete se suočiti. Ovnom vlada Mars, pa ovaj znak zodijaka neće čekati, već će odmah odgovoriti na uvredu, a toliko “ubija” rečima da će vas na kraju potpuno izludeti.

Osobe rođene u znaku Ovna brzo prelaze sa reči na dela – uništavaju okolinu u nedogled. Ipak, Nikada ne prave plan, već reaguju impulsivno, ali se isto tako brzo i smire.

Bik nikad ništa ne zaboravlja: Bikovi “gore” u sebi ali se trude da sakriju od drugih da su izgubili kontrolu. Oni vrebaju i čekaju priliku da protivnik dođe u ranjivu poziciju. Osoba kojoj su se svetili nikada više neće zadobiti njihovo poverenje i zauvek će ostati na “crnoj listi” Bika.

Blizanci su nepredvidivi: Toliko su nepredvidivi da znaju da iznenade čak i sami sebe. Ako ste njih povredili ili njima blisku osobu, budite sigurni da će pažljivo isplanirati najsuroviju “osvetu” na svetu, koja će podsećati na film o psihopatama.

Ali, kada dođe trenutak “osvete”, oni najčešće menjaju mišljenje. Nastaviće dalje sa životom, odljutiće se ili će vas jednostavno izbrisati iz svog života. Sa druge strane, u stanju su da vode brutalan “rat” sa komšijom za najbanalniju stvar.

Rak ume da bude nemilosrdan: Oni konstantno planiraju neku “osvetu” ili makar razmišljaju o njoj. Okidač može biti bilo šta, jer u glavi stalno formiraju slike kako su navodno bili uvređeni od drugih ljudi.

U tim momentima Rakovi jedva uspevaju da sačuvaju zdrav razum. Iako važe za ljude sa velikim srcem, njihova “osveta” ume da bude prilično opasna.

Lav je poput cunamija: Predstavnici ovog znaku su pre svega plemenite i izuzetno ponosne osobe, a baš zbog ovih osobina vrlo lako se razočaraju u ljude. I najmanja uvreda pogodiće njihovo srce.

Zbog njih “protivnik” noćima neće spavati i neće uspeti da se “izvuče” sa običnim izvinjenjem. Svetiće se na sve moguće načine – rečima, delima, prljavim igrama, bilo kako, samo da izbace bes iz sebe. Oni koji su ih duboko povredili mogu slobodno da zaborave Lav postoji.

Device ponižavaju: One se neće svetiti poput drugih znakova. Kada osećaju bol, igraju na kartu emocija. Njihov glavni cilj jeste da se onaj koji ih je povredio plače i da oseća sramotu. “Osveta” Device je tiha i neprimetna drugima, ali oni kojima se sveti i te kako je osećaju.

Vaga kažnjava tišinom: Vage stalno traže pravdu. Sa druge strane, obožavaju dramu i preuveličavaju svaku sitnicu dok ne povedu pravi “rat”.

Omiljena taktika im je totalno, hladno ignorisanje i takvo ponašanje može da traje godinama. Sa druge strane, u stanju su da na lice navuku potpuno nevin izraz i da kažu kako ne znaju o čemu se radi ako ih pitate zašto se tako ponašaju.

Ipak, ako njihov “prestupnik” pokaže dovoljno upornosti i laskanja, Vaga će pružiti priliku da ispravi krivicu, ali istovremeno žudi za istinskim pokajanjem.

Bežite što dalje od “osvete” Škorpije: Ako ste povredili Škorpiju, bolje za vas je da promenite posao i preselite se u drugi grad ili još bolje državu.

Osobe rođene u ovom znaku su šampioni “osvete”, ne umeju da praštaju, a njihova “osveta” je surova i dobro isplanirana. Najgore od svega je to što nema kraj – svetiće se kad god sretnu osobi koja ih je povredila.

Strelac se kaje i sažaljeva: Predstavnicima ovog znaka je lakše da žive bez “osvete” ne osvrtajući se unazad. Strelac ne mrzi, radije sažaljeva.

Ipak, njihov neprijatelj moraće mnogo da se potrudi da ponovo pridobije njihovo poverenje. Ako ipak nastavi sa starim ponašanjem, probudiće “osvetničku” prirodu Strelca koji tada udara brzo i veoma bolno.

Jarac servira hladnu “osvetu”: Ako se odluče na “osvetu”, sprovešće je prema svim pravilima, polako i uz minimum emocija. Kako se vreme delovanja približava, osećaj mržnje polako opada, a njima ostaje gorčina i otuđenost.

Tada se pretvaraju u prave neprijatelje, potpuno sigurne u ono što rade. “Osvetu” sprovode smireno, graciozno i izdižu se iznad situacije. Teško opraštaju.

Vodolija se retko zamara “osvetom”: Umesto da se sveti, Vodolija se emocionalno udaljava od konflikta i problema kako ne bi to uticalo na ostale segmente njenog života. I to rade odlično. Retko se odlučuju na “osvetu”, a ako to učine, ponašaju se kao deca.

Ribe se pretvaraju u pirane: Iako je to teško zamislivo, nežne Ribe mogu lako da se pretvore u pirane ako su previše povređene.

Njihovo razočaranje može biti toliko jako da u glavi počinju da smišljaju potpuno sulude scenarije, zamišljajući potpuno uništenje neprijatelja, čak i njegovu smrt. Vode se taktikom omalovažavanja i ismevanja onih koji su ih povredili. Njihova “osveta” nije logična, ali u osnovi je emocionalna.

Prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!