KAKO postati magnet za SREĆU I USPJEH: “Ljudima nikad nećete ugoditi – zato radite sve kako vi ŽELITE”…

Danas ćemo govoriti o malim tajnama koje vam mogu služiti u privlačenju ljubavi,uspjeha i inspiracije u vaš život. Da li obraćate pažnju na sitnice koje vam se dešavaju.

Npr. Jeste li prijemtili da što više žurite negdje, nervirate se i gledate na sat da samim tim imate više prepka na putu?

Da li ste nakada željeli da sjednete i uživate u obroku, a onda vas uvijek nešto u tome spriječi? Jeste li nekada nešto sakrili od svojih namilijih?

Jeste li nekada upoznali osobu koju niste željeli da vidite ili sretnete, i baš je ona iz nekog razloga trebala da naiđe ili bude u vašoj blizini? Skoro pa smo svi mi se nekada našli u ovakvim ili sličnim situacijama u životu.

Pitate se zašto je to tako? Odgovor je jednostavan. Na ono što se fokusirate, to i privlačite u život. Na primjer, koncentrisani ste na to da kasnite, ili kako ne želite sresti neku osobu, a dobro je poznato da mislima privlačimo stvari u svoju realnost.

Univerzum vam pomaže da dobijete ono o čemu i razmišljate. Vi ste ti koji trebate znati usmjeriti svoje misli na dobre stvari, a ne na one suprotne.

Ukoliko koristite opciju “magneta”, onda ćete nakon nekog vremena moći da prizovete ljubav, uspjeh i radost u svoj život. Pitate se kako se to radi?

Za početak – znajte da prepoznate svoju misao. Kada vam se javi neka ružna i negativna misao – pitajte se: “Zašto sam sad na ovo pomislila, šta je uzrok tome?” Zatim recite sebi: “Ja ovo ne prizivam i ne želim” i tako završite negativnu misao.

Razmišljajte pozitivno i radite nešto korisno za sebe i nešto što vas ispunjava. Bavite se radošću, entuzijazmom i različitim interesovanjima.

Tako će vas sopstveni mozak prestati zatrpavati negativnim mislima. Ukoliko svoju pažnju usmjerite ka malim i svakodnevnim radostima one će samo sve više dolaziti.

A sa njima će vam dolaziti i velike radosti i manifestacije vaših želja. Jednostavno je,dobijate ono na šta usmjerite svoj fokus. Ako stalno razmišljate u strahu, ako se posvetite brizi, ako stalno nešto odlažete za kasnije – tako privlačite i tako vam se vraća.

Usmjerite svoj fokus na blagoslove, svako od nas ih ima, samo ne obraćate dovoljno pažnje.

Pogledajte malo bolje oko sebe, vidite šta sve imate,budite sretni i zahvalni na tome. I baš tada i u takvom stanju dolaze vaše manifestacije. Tada postajete magnet za ljubav – uspjeh i inspiraciju.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!