“KAKO održavaju brak i afere a da se ništa NE SAZNA” – Ispovijesti PRELJUBNIKA…

Kako žive “preljubnici” i kako sve uspiju sakriti od supružnika? Kada reše da varaju, “preljubnici” moraju da imaju jasno razvijenu strategiju i pravila kako bi njihova afera ostala neotkrivena i kako ne bi bilo posledica i rizika da se afera raskrinka.

Agencija za online upoznavanje Ešli Medison sprovela je istraživanje među ljudima koji čine “preljube”.

1.600 članova odgovaralo je na pitanja u vezi partnera sa kojim varaju, kada se čuju sa njima i kada odlaze na tajne sastanke.Prema podacima istraživanja, “preljubnici” misle na njihove “ljubavnike i ljubavnice” odmah pošto se probude i kontaktiraju ih veoma često tokom radnog vremena.

Više od dve trećine “preljubnika” je u braku preko 10 godina, dok je 44 odsto njih izjavilo da su imali aferu koja je trajala godinu dana ili kraće. Većina onih koji su imali “ljubavnika i ljubavnicu” izjavili su da su ih najčešće kontaktirali tekstualnim porukama.

Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike. Podaci su pokazali da više od polovine “preljubnika” prekine posao kako bi se javili “ljubavnicima”.

Dok 73 odsto njih to ne bi uradilo za supružnike. Veliki broj “preljubnika” reklo je da švrlja sa strane, ali žele da ostanu u braku. Iako žive srećnim porodičnim životom sa supružnicima, njima fali nešto sa strane kako bi imali kompletnu sliku.

Za neke je to “odnos”, a za neke samo pomisao i potvrda da su nekome ipak privlačni. Iako je noć za mnoge idealno vreme da se vide sa “ljubavnikom”, mnogi su izjavili da obično čekaju da prođe 21 čas za tajni sastanak.

Izvor: telegraf, prenosi: pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!