KAKO danas izgleda najljepša djevojčica na SVIJETU: “Ima armiju pratilaca – a već sa četiri godine je postigla zavidan USPJEH”…

Prva najpoznatija najlepša devojčica na svetu bila je Francuskinja Tilan Blondo koja je u svet mode ušla sa samo četiri godine.

Tilan je danas odrasla devojka koja ima 20 godina, izgradila je uspešnu karijeru modela, a na njeno mesto došla je druga, Ruskinja Alina Jakupova iz Moskve. Alina je za novu najlepšu devojčicu proglašena 2019. godine.

Alina je model od četvrte godine i već se pojavila na stranicama brojnih modnih časopisa kao što su Grazia i InStyle, a nosila je i revije poznatih dizajnera.

Danas na Instagramu malu Ruskinju prati više od 180 hiljada ljudi i modni agenti su složni da je pred njom blistava budućnost u svetu mode.

Njen Instagram profil vodi mama, a četa obožavatelja svakodnevno se divi njenim plavim loknama i zaraznom osmehu. “Ova devojčica je lepša nego što ću ja ikada biti”, “Maleni anđeo”, piše u komentarima.

Njen menadžer Roman Kukhar kaže da Alinin uspeh nije samo u njenoj lepoti nego i u “stalnom radu na sebi, uprkos tome što je tako mlada”.

Dok se neki dive njenoj lepoti, drugi se zgražavaju kako se deca koriste za poslove koji im nisu primereni i smatraju da je to loše za njihovo samopouzdanje.

Izvor: Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!