KAKO da zamislite želju za novu 2023. da bi se OSTVARILA: “Pratite četiri koraka i probudite pozitivnu energiju prije PONOĆI”…

Možda ste i vi kao dete pisali pisma DedaMrazu, zamišljali želju u ponoć i radovali se proslavi, kićenju jelke i vatrometu, a da li ste taj pšraznični duh bar delimično u sebi sačuvali?

Iako se većina tih “čarolija” ublaži kod odraslih, ne smemo dozvoliti da radost i novogodišnje iskre nestanu.

Zato hajde da sanjamo i radujemo se novom početku, a u ponoć, kada se kazaljkepoklope, ne zaboravite da zamislite želju. Kako zamisliti želju za Novu godinu da bi se ostvarila – pratite tri koraka:

– Otpustite: Šta god u vašem životu nije uspelo u 2022. godini, vreme je da to otpustite. Možda ste imali finansijskih problema, napravili ste neke greške, doneli pogrešne odluke, niste završili neke važne projekte – sada je trenutak da sva osećanja povezana sa negatvinim otpustite i shvatite da je pred vama nova faza života.

Odlučite da ćete iz ovih iskustava sačuvati lekcije i pouke, ali da više nećete živeti u prošlosti. Odlučite da budete prisutni sada i ovde.

– Proslavite: Sada uzmite svoju svesku i zapišite sve što se dogodilo u 202w. godini na čemu ste zahvalni i proslavite svaki taj trenutak, dopustite da vam ponovo probudi radost u srcu.

Podsetite se svih divnih stvari i radujte se zbog njih. Što smo više zahvalni na dobrim stvarima, to više dobra dolazi u naše živote. Zatvorite oči i dozvolite sebi da osetite sreću.

– Zamislite želju koja neće samo vama doneti dobrobit: Uglavnom se pri novogodišnjim odlukama i željama fokusiramo na sebe, ali neka misija ove godien bude to da želimo da ostvarenje naše želje donese dobro i drugima.

Poželite želju koja će unaprediti vaš život i život neke ili više osoba iz okruženja. U životu nam je svima bitan neko – partner, deca, prijatelji, porodica… Kada su i oni srećni i vi ste, i obrnuto.

– Vizualizujte: Uzmite papir i na praznoj stranici do detalja zapišite i opišite svoju novogodišnju želju. Dobar način da zapišete sve svoje želje je da razmislite o tome šta želite da radite, koje korake da napravite da biste to ostvarili.

Na ovaj način možemo sebe motivisati da ostvarimo ono o čemu sanjamo i fokusirati se na razvoj. Svaki korak ka cilju je uspeh za danas, svaki vaš rud i uložena energija isplatiće se. Verujte da se želje ispunjavaju!

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!