“KAKO da se pripremite za proljeće da bi vam donijelo više SREĆE” – Četiri stvari koje treba da uradite u martu za budući NAPREDAK…

Proleće je period buđenja, promena i snažne energije – vreme kada smo spremni da se posvetimo svojim ciljevima i prilagodimo vetrovima izmenama.

Može postati definitivno dobar period za trku za svojim snovima, ali da bi se sve složilo kako treba, važno je da se pripremite za dobar period. Saznajte šta treba da uradite – a šta da otpustite kako bi se srećne prilike povećale u proleće:

– Oslobodite se prošlosti: Energija proleća ne može nadahnuti one ljude koji žive u prošlosti, koji su fokusirani na bes, ogorčenost, negativnost.

Ako želite da se pravilno pripremite za susret proleća 2023. godine, onda je sasvim očigledno da morate početi tako što ćete očistiti svoj um od loših msili i težnji ka prošlim iskustvima.

Sve loše što vam se dogodilo poslednjih nedelja ili čak meseci treba otpustiti. Otpustite ono staro i negativno kako bi se u vaš život uselilo novo.

– Upoznajte nove ljude: Novi ljudi znače novo iskustvo, nove emocije. Proleće se najčešće povezuje sa promenom. Ovo može biti divno vreme za nove susrete, poznanstva, a možda i za nove ljubavi.

Posebno je važno da se upoznaju i budu aktivni u komunikaciji za one koji traže srodnu dušu. Oni koji su već imali sreće da upoznaju ljubav moraju učiniti sve da njihova voljena osoba oseti toplinu. Vreme je da se početkom proleća posvetite romantičnom razvoju.

– Transformišite sebe i svoj dom: Koliko transformišete unutra, tako će se menjati i spolja, i obrnuto. Možete promeniti svoj imidž, ali i promeniti izgled doma – ovo će vam podići raspoloženje. Sve takve promene će koristiti i poboljšati vašu energiju.

Drugi korak u sopstvenoj transformaciji je da se oslobodite loših navika. Ovo će biti dovoljno za to. da unesete više sreće u svoj život ovog proleća.

– Provedite više vremena na otvorenom: Pre početka proleća veoma je važno da počnete da provodite više vremena napolju. Šetajte u prirodi, idite u šumu, boravite u obližnjem parku, iskoristite pauzu na poslu da izađete napolje, idite na reku..

U dodiru sa prirodom možete se osećati puno bolje, a samim tim i povećati vlastite potencijale za ostvarenje željenog.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!