KAKO da mu nedostajete i da stalno misli NA VAS: Ovi trikovi učiniće da vas još više ZAVOLI – isprobajte ih…

Na početku odnosa često se pitamo da li misli na nas; Koliko dobar utisak ostavljamo; Da li naša veza ima budućnost; Da li je iskreno zaljubljen..

Tako mnogo pitanja i romantičnih varnica, ali kako se veza razvija javlja se jedno novo pitanje i dilema – da li ćemo upasti u monotoniju i dosaditi jedno drugom?

Kako da učinite da partneru nedostajete, da misli na vas i da vaša veza nikada ne postane rutina – probajte ova četiri tajna trika:

Svaki susret ispunite radosnim i zabavnim trenucima: Ispunivši svaki sastanak prijatnim, i što je najvažnije, zabavnim trenucima, pokazujete da ste osoba o kojoj se mašta.

Kada je sastanak ispunjen zabavom, jedva ćete čekati sledeći. Na kraju krajeva – svi znamo da su dobro raspoloženje i međusobno razumevanje ključ jakih odnosa.

Ne plašite se da provedete mnogo vremena na njegovoj “teritoriji”: Možda zvuči čudno i nelogično, jer kako možete da nedostajete partneru ako ste uvek tu?

Međutim, što više vremena provodite zajedno u njegovom domu, kada odete nedostajaće mu vaše prisustvo i više će ga osećati. Sve u kući će vas podsećati na vas – a prostor će delovati prazno ako vas nema.

To ne znači da treba da ugrozite prostor i slobodu partnera, već da se divni trenuci mogu provesti u domu – i mnogim muškarcima su baš oni najlepši.

Budite njegova podrška: Ništa ne može zameniti emocionalni ritam kada su u pitanju jake veze. Ako se partner oseća sigurno, otvara vam se i govori svoje tajne, ambicije, iskustva iz prošlosti – onda ćete sigurno postati nezamenljivi u njegovom životu.

I svaki put kada mu zatreba savet ili podrška, pomisliće na vas – vašu reakciju, ponašanje i lepu reč. Pokažite da ste tu za njega, ali očekujte da istu podršku i vi dobijete.

Podsaknite ga da se druži, razbije rutinu i izađe sa prijateljima: Takvu nameru može shvatiti kao brigu za svoje emocionalno stanje, kao poštovanje prema svojim ličnim granicama i istinskom prijateljstvu.

Ceniće vašu podršku i predlog, ovo pokazuje da ste u zrelom odnosu i da jedno za drugo želite samo najbolje.

Izvor: Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!