KAD žena odluči OTIĆI – ništa je neće natjerati da se PREDOMISLI…

Žene su po prirodi veoma tolerantne i mogu podnijeti mnoge poteškoće sa kojima se susretnu u životu.

Mogu podnijeti mnogo toga dok ne zakljuće da im je dosta. Onda kada žena zaključi da joj je dosta svega, ništa je neće natjerati da promijeni svoje mišljenje, a to se odnosi i na veze.

Ako žena osjeti da njen partner prelazi sve njene granice, ona će završiti sa njim za sva vremena. Ako je muškarac shvatio da je pogriješio i ako iskreno želi da popravi stvari, postoji mogućnost da će mu dati drugu šansu, ali ako je ozbiljno zabrljao od druge šanse nema ništa.

Donijeti takvu odluku nije lako, ali kada je žena jednom donese tu više nema dvoumljenja i vraćanja na staro. Ako je muškarac dovoljno glup da vas ostavi, nikada ne biste trebale da mu se vraćete.

Budite dovoljno pametne i pustite ga neka ide. Najveći problem je u tome što žene misli da muškarac može da se promijeni, što često nije slučaj.

Najveći problem muškaraca je što misle da žena nikada neće otići od njega. Što takođe nije slučaj. Kada muškarac povrijedi ženu, on time uništava njeno povjerenje, ne samo u njega već u samu sebe. Ako se igrao njenim osjećanjima, ona mu više nikada neće moći vjerovati.

Vremenom će shvatiti da ni jedan muškarac nije vrijedan njenih suza i njene tuge. Kada je muškarac povrijedi, ona mu više nikada neće moći u potpunosti ponovo vjerovati.

Zbog toga će donijeti odluku i otići. To je ono što ona smatra najispravnijim. Kada žena odluči da ode, ne postoji način da je natjerate da promijeni svoje mišljenje.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!