“KAD muškarca udarate na EGO – rizikujete da vas ZAMRZI” – Osam iritantnih ženskih IZJAVA…

Žene vole bit dramatične u raspravkama i svađi i zbog toga često kažu i stvari koje ne bi trebale.

1. Baš ti hvala: Ovo je čisti sarkazam i ptice na grani to prepoznaju. Ako niste zadovoljni sa nečim onda to i objasnite svom partneru umjesto da okolišate sa nepotpunim izjavama.

2. Ja to radim bolje od tebe: Muškarci vole da budu od koristi. Ako vi često napominjete kako on neke stvari ne zna uraditi onda mu udarate na ego i tjerate od sebe. Ni jedan muškarac neće htjeti ostati pored žene koja ga smatra beskorisnim.

3. Ne trebaš mi! U glavi muškarca to zvuči ovako: Ti si idiot i ja uzalud trošim vrijeme na tebe.

4. Šta ja imam od tebe: Ista priča kao i sa prethodnom izjavom.

5. Samo naprijed: Većina muškaraca će ovo protumačiti kao: Samo probaj, što im zvuči kao uslovljavanje, a ni jedan muškarac ne voli da ga uslovljavate.

6. Svejedno: Ovo žene kažu kad zapravo misle baš me briga. Sa ovakvim izjavama pokazujete da ste ravnodušne, a ravnodušnost je najgora stvar koja se može desiti jednoj ljubavnoj vezi.

7. Ništa! Na pitanje “Što nije u redu?” Odgovor je najčešće “Ništa!”, Ali u njihovim glavama se mota milion stvari; razmišljaju gdje su pogriješili. Ovo je jedna od najgorih riječi u ženskom rječniku, jer poslije nje slijedi oluja.

8. Nebitno! Ne dozvolite da vaš muškarac razbija glavu pitajući se šta vas muči. Nikada nećete riješiti problem dok otvoreno ne popričate o tome. Iako muškarci ne vole da se upuštaju u ozbiljne i duge razgovore važno im je da sve raščiste.

Izvor: pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!