JESTE li trenutno zadovoljni svojim ŽIVOTOM: “Ova optička iluzija vam može POMOĆI; Šta ste prvo ugledali na ILUSTRACIJI.”..

Ovaj neobičan test ličnosti može da otkrije osobine koje vam odnose unutrašnju sreću, a kojih možda još uvek niste prepoznali.

Ilustracija prikazuje neobično drvo. Celokupan pejzaž je prilično neobičan. Ima zelenu pozadinu na kojoj je trava sa žutim drvećem koje se vidi iz daljine. Drvo koje vidite je neobično – jer ima ljubičsto stablo.

Ipak, nekima može da se učini i da vide lice. Pažljivo pogledajte sliku – šta vi prvo vidite?

DRVO: Ako ste prvo videli drvo, vi ste jedan od onih ljudi koji su prilično zadovoljni svojim životom. Stvari oko vas su dobre i sviđa vam se sve što vam se trenutno dešava. Ne razmišljate previše o situacijama što je dobro za vas.

Generalno prihvatate stvari onako kako dođu u vaš život. Nemate prirodu kukanja i prigovaranja. Sve u svemu, sasvim ste zadovoljni onim što trenutno imate.

LICE: U slučaju da ste prvo videli lice, skloni ste da preterano razmišljate čime kvarite situacije u životu. Ostaviti stvari kakve jesu i pustiti sudbinu da ide svojim tokom – to bi za vas bilo izuzetno korisno.

Prenosi: magazin.novosti.rs, prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!