JESTE li rođeni DANJU ili NOĆU – Vrijeme rođenja otkriva KARAKTER, a kažu i SUDBINU…

Ako ste malo upućeni u numerologiju jasno vam je da je vreme rođena veoma bitno i da utiče na naš horoskopski znak te da određuje i podznak.

Rođeni ste preko dana – što znači da položaj sunca ima ključnu ulogu u našoj ličnosti i na to kakav nam j je karakter.

-Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost – kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, kaže Bad, sunce je smešteno u donju polovnu astrološke kuće, “pa su zato rezervisaniji, okrenuti sebi i introvertirani”.

Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osetljivom i rezervisanom – napominje astrolog i dodaje da je u tom slučaju veći i očigledniji uticaj meseca na osobu.

-Sa suncem dole i mesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini “prigušen” ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali „relativni uticaj Meseca je malo jači ili očigledniji – objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (mesec je u gornjoj polovini vaše karte), “mesec postaje vaš svetlosni vođa”, primećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je mesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

-I sunce i mesec su neverovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao mesec na nebu, mesec na našoj karti odražava svetlost našeg sunca – objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osećali kao da više rezonujete sa svojim mesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti meseca u vašoj karti postaju „posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života.

I dok Bad primećuje da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

Piše: Najžena, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!