JEES-DOCOMO stipendija 2023/24. godine na Univerzitetu Tokushima – Japan.

Prijave su sada otvorene za JEES・Docomo stipendiju za međunarodne studente koji žele studirati na Univerzitetu Tokushima počevši od aprila 2023. Kao međunarodni student, možete očekivati jedinstveno i obogaćujuće iskustvo na Univerzitetu Tokushima. Univerzitet nudi okruženje podrške i niz programa i usluga osmišljenih da pomognu međunarodnim studentima da se prilagode životu u Japanu. Sa svojom stručnošću u različitim oblastima kao što su biomedicinske nauke, nauke o životnoj sredini i robotika, između ostalih, univerzitet je poznat po izvrsnosti u istraživanju. Učenici također mogu učestvovati u raznim vannastavnim aktivnostima, kulturnim događajima i izletima kako bi stekli dublje razumijevanje japanske kulture i društva dok stekli nove prijatelje iz cijelog svijeta.

Nivo stepena:

JEES-DOCOMO stipendija za međunarodne studente 2023-24 u Japanu je posebno dizajnirana za one koji žele da nastave master program na Univerzitetu Tokushima.

Predmeti:

JEES-DOCOMO stipendija za međunarodne studente 2023-24 na Univerzitetu Tokushima nudi priliku za nastavak master programa u nekoliko predmeta, uključujući komunikacijsku tehnologiju, tehnologiju obrade informacija, društvene i humanističke nauke.

Prednosti stipendije:

JEES-DOCOMO stipendija za međunarodne studente 2023-24 na Univerzitetu Tokushima obezbjeđuje stipendiju od 120.000 jena u trajanju od 2 godine, od aprila 2023. do marta 2025.

Nacionalnosti:

Međunarodni studenti svih nacionalnosti imaju pravo da se prijave za JEES-DOCOMO stipendiju za međunarodne studente 2023-24 na Univerzitetu Tokushima.

Kriteriji podobnosti:

Da bi se kvalifikovali za JEES-DOCOMO stipendiju za međunarodne studente 2023-24 na Univerzitetu Tokushima, kandidati moraju biti u stanju da tečno komuniciraju na japanskom i da održe istraživačku prezentaciju na tom jeziku.

Procedura prijave:

Rok za podnošenje prijave za JEES-DOCOMO stipendiju za međunarodne studente 2023-24 na Univerzitetu Tokushima je petak, 28. april 2023. Sva potrebna dokumenta treba dostaviti Odjeljenju za međunarodne odnose u Josanjima. Treba napomenuti da ako postoji veliki broj kandidata, samo jedan student će biti izabran kao kandidat za Univerzitet Tokushima.

Prijavite se sada

error: Sadržaj je zaštićen !!