“JEDNOSTAVNE žene obično brzo DOSADE” – Osam razloga zašto je dobro oženiti tešku ŽENU…

Ako želite stalno rasti i razvijati se, bez premišljanja, bolje je da se oženite ženom teškog karaktera. I za to postoje opravdani razlozi. Većina muškaraca, naravno, više voli djevojke bez pretenzija – s njima je lako.

Takve djevojke su dobrodušne i drage, klimaju glavom i neprestano se smješkaju. S njima je ugodno. Ali “ostale” djevojke, one malo komplikovanije, se neće smiriti ako nemaju ono što zaslužuju.

Treba im više – i od života, i od muškarca. Jednostavna djevojka vas nikada neće zadovoljiti – biće slatka, ali vas neće nadahnuti da nešto poduzmete. I nikada vam neće dati podsticaj da poželite više od života. Teške djevojke su kreativne i inspirativne osobe.

Mogu se nazivati “ludima” ili “komplikovanima” ali niko vas neće voljeti više i niko vas neće voditi kroz život tako strastveno kao one. To su djevojke koje će vas nadahnuti da ostvarite svoje snove.

Uvijek je zanimljivo razgovarati s njima na bilo koju temu. Njeni argumenti mogu dovesti u pitanje vaš vlastiti sistem vrijednosti. Da, sa takvom ženom nije lako, ali definitivno nije ni dosadno.

Ako želite postati bolji, proširiti vidike svojih razmišljanja i sposobnosti, bolje je da se oženite “teškom” djevojkom. Dakle, ovo je osam razloga koji to potvrđuju:

– Neće vam uljepšavati istinu već će reći sve kako jeste.

– Sa njom nećete moći igrati igrice.

– Ne postoji osoba koja nju može nasamariti.

– Ne da na sebe ni na sve ljude koje voli.

– Ako sa njom podjelite problem učiniće sve da ga riješi.

– Biće vam i žena i najbolji prijatelj.

– Neće vas biti sramota da je izvedete među ljude jer znate da ima jasno izgrađen stav.

– Sa njom nikad neće biti dosadno.

Piše: pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!