“JEDNOJ njihovoj osobini muškarci ne mogu da ODOLE” – U ova tri znaka rađaju se fatalne ZAVODNICE…

Za muškarce su jednostavno fatalne zbog svoje energije, intelekta, smisla za humor, samopouzdanja i sveukupne harizme koju nose.. U nastavku saznajte koje se žene smatraju najvećim zavodnicama horokopa.

Strelac: Žena Strelac je duhovita, umiljata i razigrana. Muškarcima pristupa kao prijateljima koji je jednostavno obožavaju dok ne shvate da je vole kao ženu, a ne kao sestru.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Dame Strelci su izuzetno zgodne, lepe i privlačne. Njihov avanturistički duh tera muškarca da ostvari svoje snove zbog čega mu se ova dama uvuče pod kožu tako da život bez nje postaje besmislen. Vesela je i živahna, za nju nema prepreka ni problema.

Iako se može činiti nezrelo i neodgovorno, žena Strelac jednostavno ne shvata život previše ozbiljno i nastoji da uživa ​​u njemu. A ko tao nešto ne želi pored sebe?

Lav: Lavice su pune samopouzdanja, a čak i ako nisu, to nikada nećete primetiti. Zato su magnet za muškarce jer hodaju, ponašaju se i govore poput kraljica kojima sve pripada. Ništa manje ne očekuju ni od jače polovine koja jednostavno čezne za ispunjenjem snova ove snažne žene.

Lavica uvek zna šta hoće, kada i kako. Ona se ne stidi, ne skriva i ne crveni. Nastupa s trona, obožava da bude u centru pažnje i to je ono što muškarce neodoljivo privlači.

Takođe, otvorenost ovih dama, njihova nesputanost i vedar duh zaintrigiraju svakog muškarca, ma koliko ga to plašilo. Jednostavno je očaran Lavicom, samo je pitanje hoće li to pokazati ili ne.

Škorpija: Ona je pojam žene – senzualna, koketna, prodornih očiju koje se pamte, vatrena i strastvena u krevetu. Ženu Škorpiju bismo mogli predstaviti kao san svakog muškarca.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Zrači s**sepilom kojim se razmeće kao i svojim oblinama i svim ženstvenim atributima kojima je obdarena. To ne znači da je napadna, naprotiv. S vrlo istančanim ukusom za lepotu – a pre svega za e**tiku, Škorpije znaju da je golotinja prosta pa je umerena u šminkanju i oblačenju, oponašajući ‘devojku iz susedstva’ za koju znamo da je muški san.

Međutim, ova žena je iskrena i vrlo predana u ljubavi pa joj je osveta za neveru prilično gorka. Čekaće godinama, ali će se osvetiti tako što će vas udariti tamo gde ste najslabiji.

Prenosi: Story.hr..

error: Sadržaj je zaštićen !!