“JEDAN horoskopski znak ide punom parom naprijed do kraja 2023 -a drugi očekuju NAGRADE” – Kome to život širom otvara VRATA…

Prema godišnjem horoskopu za 2023, astrološkinje Senke Ljubić, jedan znak horoskopa očekuje uspeh na privatnom i poslovnom planu – a drugi ubira plodove svog rada. Evo ko su dva srećnika.

Prema godišnjem horoskopu za 2023. godinu astrološkinje Senke Ljubić dva horoskopska znaka će biti uspešna i očekuju ih nagrade – evo o kome je reč:

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK – PUNOM PAROM NAPRED: Od marta vam život širom otvara vrata. Ovo je godina buđenja i povoljnih prilika, pa vaš oprez, sumnje ili lenjost nestaju u trenu.

Glava vam je puna originalnih poslovnih ideja. Vreme je za akciju, a u periodu oko vašeg rođendana moguć je zapaženi uspeh, novi posao ili pokretanje posla.

Pojavljuje se vaše novo ja, sa novim vizijama života i nadahnutim ciljevima prema kojima se polako, ali nepokolebljivo krećete. Zaokupljeni poslom imaćete manje vremena za prijatelje i druženja, možda će vas i razočarati poneko raskinuto prijateljstvo, ali vaš uspešni poslovni i privatni život daje vam snažan osećaj zadovoljstva.

Kada se osećate sigurno, vaša kreativna, zabavna, vesela strana se razdragano budi. Okružićete se lepotom, proširiti svoje kreativne talente, dopustićete sebi opuštenost i uživanje. Ipak, kako vam sve ide od ruke, morate da budete na oprezu da ne preterate u trošenju i dokolici.

Venera je vladarka Bika, pa kad tokom leta bude u retrogradnoj fazi, preispitajte svoje vrednosti, porodične odnose i prepoznajte šta vam je sada važno u životu. Dopustite da se vaše nove želje razigraju i uživajte u ljubavnoj sreći.

OVAN – NAGRADE: Intenzivan početak godine sa Jupiterom koji je do sredine marta u vašem znaku iskoristite maksimalno za otvaranje novih puteva razvoja.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ne manjka vam ideja koje vas vode u poduhvate koje nikad pre niste isprobali. Osećate vitalnost, uzbuđenje i ništa vas ne može zaustaviti. Što bolje osmislite svoje ciljeve, to će uspeh koji kreće od druge polovine marta biti veći.

Odlična finansijska situacija i veća zarada daju vam duboki osećaj sigurnosti. Želja da budete nezavisniji jača je nego ikada, pa ako je vlastiti posao deo vaših snova, krenite u tom smeru.

Dok vas životne okolnosti podržavaju, vaš unutrašnji svet počinje da pulsira drugačijom vrstom energije. Unutrašnji izvor inspiracije usporava svoj tok, glas intuicije slabije se čuje i upozorava vas da morate bolje da se povežete sa svojim bićem.

Prošlost i sve što nije imalo pravi završetak, neodgovorena pitanja i stare ljubavi sve se češće pojavljuju tokom godine. Nije lako suočiti se sa potisnutim slabostima, neprijatnim temama i strahovima, ali samo tako ćete pročistiti osećanja i osnažiti intuiciju i kreativnost.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!