“JANUAR će biti sretan i bezbrižan MJESEC” – Posebno za ova tri horoskopska znaka…

Januar je mesec koji će obeležiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je verovatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu. Januar će biti srećan mesec za ova tri znaka – Vodoliju, Jarca i Ribe.

JARAC: Iako će im retrogradni Merkur pokvariti planove do 17. januara, druga polovina meseca će im biti prilično povoljna.

Doživeće uspeh na poslu, pa mnogi očekuju da će biti unapređeni ili naći bolje plaćen posao. Sam kraj meseca je rezervisan za ljubav. Samci bi mogli da sklope zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati intimniji.

VODOLIJA: Vodolije će rado pamtiti početak godine. Sa Venerom u svom znaku biće optimistični, druželjubivi i uživaće u životu.

Ovo je pogodno vreme za nove susrete i romantična iskustva, dok će parovi dobiti priliku da se zbliže. Kraj meseca im donosi sreću na poslovnom i finansijskom planu.

RIBE: Za Ribe će početak godine doneti priliku da unaprede odnose sa ljudima koje vole, ali i da ojačaju poslovne kontakte. Podrška okoline će im doneti uspeh na poslovnom planu.

Intuicija će ih voditi kroz život, pa će donositi mudre odluke, a jedino na šta treba da vode računa je da se ne svađaju sa članovima porodice. Krajem meseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ispunjenje ljubavnih želja.

Piše: N1 Zagreb, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!