IZABERITE put kojim biste KRENULI: Na osnovu toga možete otkriti kakva budučnost vas “ČEKA”…

Svi mi biramo svoje puteve, i u bukvalnom i u simboličnom smislu. Da li gazite utabanim stazama ili birate stabilne puteve?

Sledite li masu ili ste solo igrač? Na naše izbore utiču naš karakter, stavovi i lične osobine, a od izbora koje pravimo umnogome zavisi naša budućnost. Izaberite put kojim biste krenuli, upoznajte bolje sebe i otkrijte kakva vas sudbina čeka.

1. Put: Vi volite jednostavan i udoban način života. Put je pred vama, pravila su vam poznata, pa se osećate samouvereno.

Osim toga, mnogo putnika je već išlo ovim putem, pa on izgleda kao pravi put kojim treba ići. Jedno kada naučite “pravila” života, moći ćete da ga menjate u zavisnosti od pravca, vešto izbegavajući prepreke na putu.

2. Zemljani put: Pioniri su neustrašivi i hrabri ljudi. Vi ste sposobni da stvorite novi put i budete vođa drugima. Rado preuzimate odgovornost u svoje ruke i ne volite izgovore.

Vama je najvažniji cilj ka kojim idete samouverenim korakom. Teškoće će vas samo naterati da se više potrudite. Čak i ako se niko ne usudi da ide za vama, to neće umanjiti vašu strast i želju da idete napred i osvajate nova mesta i prostore.

Vaš život je kaleidoskop avantura. Samo pronalazite svoj put i savladavate prepreke. Siguri ste u svoje sposobnosti i znate da pronađete izlaz iz svake situacije.

3. Pruga: Sa jedne strane, ovakav put će vas odvesti do željene tačke. Istovremeno, nezgodno je ići takvim putem jer trebate da se prilagođavate rastojanju između šina.

Trebate ići malim ili velikim koracima. Ne možete normalno da koračate. Hodajući po ovom putu brzo ćete se umoriti, možda zalutati iz svog života.

Često ćete padati. Vi varirate između uspeha i neuspeha i promenljivog ste raspoloženja. Ipak, ne zaboravite da u svakom momentu može naići voz koji će dramatično promeniti vaš život. Da li ste spremni nato?

4. Asfaltni put: Čvrst put kojim možete ići bez mnogo rizika. Ipak, postoje neka pravila koja trebate da poštujute, kako se ne biste zatekli sa druge strane života.

Vi ste individualac. Ipak, ako objektivno pogledate sebe, shvatićete da tu svoju individualnost više preferirate od kolektiva. Vi uživate u udobnom i opuštenom životu.

5. Uska staza: U vašim odlukama preovladava želja da budete drugačiji. Zarad svog srca, odreći ćete se udobnosti u životu. Dosadne su vam utabane staze. Inspirišu vas samo neotkriveni horizonti.

Čak i kada niko ne zna kuda staza vodi, vi ćete krenuti njome. Srećniji ste dok hodate nepoznatim predelima među zvucima prirode, nego dok sledite gomilu utabanim putevima.

6. Seoski put: Nije najbliži, najzgodniji i najlakši put. Ali, vi ste srećni dom idete dugačkim putem na otvorenom prostoru.

Neće mnogo ljudi ići ovim putem, pa imate vremena za razmišljanje dok polako idete napred. Cenite samoću, a povremena samoća je čak lek za vas. Gdje vodi ovaj put? Samo vi znate.

Ako želite civilizaciju i dinamičnost, idete blistavo osvetljenim brzim auto-putevima života, a kada vaša duša želi mir – naći ćete ga u tihom ćošku u maloj zajednici. Izbor je uvek na vama!

7. Šljunkovit put: Umorićete se hodajući ovim putem. Ako je to privremeno, neće biti problema. Imaćete priliku da uporedite ovaj put sa drugim putevima i da pronađe ono što vam odgovara u životu.

Ipak, duga šetnja po hrapavim putevima može biti zamorna i bolna za vas, zbog čega ćete često biti neraspoloženi i nezadovoljni životom. Da li je ovaj put vredan vjčne melanholije u vašem srcu?

8. Staza u parku: Radije dopuštate da drugi odlučuju za vas nego da sami donosite velike odluke. Zadovoljni ste što je neko napavio stazu u parku na određeni način.

Primetili ste kako je graditelj staze nije radio samo po svom ukusu, već je vodio računa i o vama. Istovremeno, želite da uživate u estetici bez bilo kakvog rizikovanja. Često se plašite da preuzmete odgovornost. Možda je oduvijek tako – a možda je to samo trenutno stanje.

Ipak, prebacujući svoje lične probleme na tuđa pleća, idete kroz život bez mnogo brige željni uživanja u svakom trenutku. U tom trenutku ste zadovoljni sobom i svojim izborom.

Prenosi: balasevizam.novi.ba/prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!